Πρόεδρος: Θα διασφαλίσουμε τις ευάλωτες ομάδες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ευχαριστώντας τα κοινοβουλευτικά κόμματα για “την υπεύθυνη στάση τους” στη ψήφιση του νομοσχεδίου για τις εκποιήσεις,  διαβεβαίωσε πως το κράτος θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες πλήρους διασφάλισης των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Ο Πρόεδρος ανέφερε πως σε μια δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας, λόγω των σοβαρών οικονομικών και πολιτικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε, θα πρέπει να βρίσκουμε, ως λαός, τα σημαντικά στοιχεία που μας ενώνουν.

“Η ενότητα και η συνεργασία να είναι ο φάρος μας για την αντιμετώπιση των πολύμορφων δυσκολιών που συναντούμε στο δρόμο μας και οι χθεσινές αποφάσεις της Βουλής ακριβώς αυτό αποδεικνύουν“, είπε και πρόσθεσε πως “εκεί που υπήρξε υπευθυνότητα, εκεί που υπήρξε συλλογικότητα υπήρξε και απάντηση στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας”.

Ευχαριστώντας θερμά τα κοινοβουλευτικά κόμματα “για την υπεύθυνη στάση τους”, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαβεβαίωσε πως “θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν, έτσι ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες πλήρους διασφάλισης των ευάλωτων ομάδων”.