Πρόεδρος Αναστασιάδης: Καλώ όλους, να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα

Συνοδευόμενος από τη συζύγό του και άλλα μέλη της οικογένειάς του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης άσκησε το εκλογικό δικαίωμά του στο Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού.

Σήμερα είπε, είναι η αποφασιστικότερη μέρα κατά την οποία οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν τους εκλεκτούς του νέου Νομοθετικού Σώματος.

Ο Πρόεδρος ανέφερε ότι «σήμερα πρέπει να αφήσουμε πίσω οτιδήποτε χώρισε τις πολιτικές παρατάξεις και επειδή προβλέπω ότι ο λαός θα κάνει τις επιλογές του με βάση του συναίσθημα, ο ρόλος του Προέδρου, αναβαθμίζεται την επόμενη ημέρα και θα είμαι πρωταγωνιστής στη συνένωση. Από αύριο, θα επιδιώξω συγκλίσεις και συναινέσεις σε όλα τα μεγάλα θέματα του τόπου».

Οι πολίτες, τόνισε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, πρέπει να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους ενισχύοντας με την εντολή τους το κοινοβούλιο.  ”Καλώ  όλους, να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με βάση την κρίση και το συναίσθημα.”

Απέχοντας από τη ψηφοφορία, σημείωσε, δίνεις σε άλλους το δικαίωμα να επιλέξουν για σένα και δεν μπορείς να εκφράζεις στη συνέχεια παράπονα. ”Η αποχή δεν θα επιτρέψει σε κανένα από τους απέχοντες να διαμαρτύρονται”

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε το λαό όπως ενισχύσει με την εντολή του το κοινοβούλιο