Πρόεδρος:Στόχος η παροχή υψηλού επιπέδου ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε χαιρετισμό του  στη Μουσική Βραδιά των Φίλων του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ, Λευκωσίας – Κερύνειας, επεσήμανε ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες ο στόχος της παροχής υψηλού επιπέδου ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών παραμένει σταθερός και αδιαπραγμάτευτος.

Υπογράμμισε παράλληλα ότι η Κυβέρνηση, θεωρώντας την υγεία ως υπέρτατο κοινωνικό αγαθό που αποτελεί ευθύνη του κράτους, έχει ως κύρια επιδίωξή της, τη συνεχή βελτίωση του επιπέδου υγείας του Κύπριου πολίτη.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σημείωσε ότι το Μέλαθρο Αγωνιστών ΕΟΚΑ, βαδίζοντας πλέον στον 20ό χρόνο της λειτουργίας του, συνεχίζει να φέρνει εις πέρας ένα αξιοθαύμαστο και άξιο συγχαρητηρίων έργο, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, τόσο προς όσους κατά καιρούς αγωνίστηκαν στους υπέρ ελευθερίας αγώνες της πατρίδας, όσο και προς το σύνολο του κυπριακού Ελληνισμού.

Διαβεβαίωσε παράλληλα ότι η Κυβέρνηση, είναι πάντοτε ενεργός συμπαραστάτης στο αξιόλογο έργο που επιτελεί, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του και επαινώντας την πολύπλευρη ανθρωπιστική προσφορά του προς το συνάνθρωπο μας.

Συνεχάρη τέλος την πρόεδρο, τα στελέχη και τα μέλη των Φίλων του Μελάθρου, για τη δράση και την ανθρωπιστική τους προσφορά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακοίνωσε προσφορά ύψους €1000 προς το Μέλαθρο Αγωνιστών ΕΟΚΑ.

Κατά την εκδήλωση απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια της Στέλλας Αυλωνίτη για την κοινωνική προσφορά της εκλιπούσας και ειδικότερα την προσφορά της στο Μέλαθρο Αγωνιστών.