Πρόεδρε, ποιον πρέπει να στείλεις σπίτι του για τη «Πύλη του Ανεξήγητου»;

Ήρθε η ώρα σου πλέον Πρόεδρε…

Από τη στιγμή που αυτοί που διόρισετε να ηγούνται τα δύο σημαντικότερα Υπουργεία για τη διαχείρηση της πανδημίας, δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και επιρρίπτουν ευθύνες ο ένας στον άλλο για τη κωμικοτραγική κατάσταση με τη Πύλη Εμβολιασμού, έχεις ευθύνες Πρόεδρε.

Έχετε ευθύνη προς το λαό που σας στήριξε και σας εξέλεξε για δεύτερη πενταετία να ηγείστε αυτού του τόπου,  να στείλετε ΑΜΕΣΑ σπίτι του,  τον υπεύθυνο για αυτή τη «τραγωδία» που κατάντησε αντί Πύλη Εμβολιασμών, «Πύλη του Ανεξήγητου».

Ποιος από τους δύο αποφάσισε να σταματήσει η γραμμή 1474 όπου τουλάχιστον, εάν γινόταν κατορθωτό να επικονωνήσεις, κάτι, αν μη τι άλλο κάτι μπορούσες να πληροφορηθείς…

Ποιος θα φέρει την ευθύνη, για τις χιλιάδες ανθρώπων με σοβαρά προβλήματα υγείας, ευπαθείς ομάδες, που δεν κατάφεραν να εμβολιαστούν ακόμα και τα αρμόδια τμήματα ρίχνουν ο ένας στον άλλο τις ευθύνες;

Ποιος ευθύνεται για τους θανάτους ηλικιωμένων που δεν κατάφεραν να εμβολιαστούν;

Διερωτήθηκα κανείς από αυτούς το γιατί; Για ποιο λόγο δεν εμβολιάστηκαν;;

Ποιος επέλεξε την ανάδοχο εταιρεία διαχείρησης της πλατφόρμας του ΓεΣΥ – Εμβολιασμού και γιατί;

Ο λαός έχει δικαίωμα να μάθει και έχει δικαίωμα να επιλέξει και να εμβολιαστεί όπως όλοι οι άλλοι πολίτες που είχαν ήδη την επιλογή.

Από τη στιγμή που κανένας από τους δύο δεν έχει την «ευθιξία» να υποβάλει τη παραίτησή του, τότε λοιπόν Πρόεδρε, αναμένουμε την άμεση παρέμβασή σας..