Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

efimerides

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα   

Σημερινή: Με τίτλο “Μην αγγίξετε τα αρχεία μας” και αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα απευθύνει αυστηρή προειδοποίηση μέσω της εφημερίδας για τις κατασχέσεις ηλεκτρονικών αρχείων από τους υπολογιστές της Κεντρικής Τράπεζας. Αλλού αναφέρει ότι η Επιτροπή Θεσμών θεωρεί ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στη θέση της η Διοικήτρια της ΚΤ και ότι είναι `ηθικοπολιτικά εκτεθειμένη`. Η “Σ” γράφει ακόμη στο πρωτοσέλιδό της ότι παίζεται σκληρό πόκερ για την Ελλάδα και ότι ο Πρωθυπουργός Τσίπρας δηλώνει ότι δεν υποχωρεί.

Αλήθεια: Με τίτλο “Αντίστροφη μέτρηση σε πολεμικό κλίμα!…” γράφει ότι σημειώνονται βαριές αλληλοκατηγορίες Αθήνας-Βρυξελλών και σφοδρή επίθεση Γιούνκερ κατά της Κυβέρνησης με αφορμή τη ρήξη στη διαπραγμάτευση.  Αλλού αναφέρει ότι μπαίνει στα βαθιά η διαδικασία παύσης του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου και ότι ο Γενικός Εισαγγελέας του αποδίδει ανάρμοστη συμπεριφορά. Επίσης η “Α” αναφέρει ότι επανεξετάζεται η υπόθεση της επιβολής προστίμου 4,9 εκ σε τέσσερις εταιρείες πετρελαιοειδών.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Μαίνεται η μάχη της Αθήνας” και αναφέρει ότι στενεύουν επικίνδυνα τα περιθώρια για επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας-δανειστών και ότι ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον των θεσμών. Αλλού αναφέρει ότι το Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών αποφάσισε την διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας εναντίον των εργοληπτικών εταιρειών που ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο του ΣΑΠΑ. Επίσης ο “Φ” προβάλλει στο πρωτοσέλιδό του τις διατάξεις της προτεινόμενης ρύθμισης για το νέο σύστημα πρόσληψης στην εκπαίδευση.

Χαραυγή: Με τίτλο “Αλλα λέει μέσα και άλλα κάνει έξω ο ΥΠΕΞ” αναφέρει ότι ο Υπουργός άλλα φαίνεται να λέει στο εσωτερικό και προς τη Βουλή απαντώντας σε ερωτήσεις Βουλευτών και άλλα κάνει στο εξωτερικό και αφήνει `εκτεθειμένη` την ΚΔ έναντι φίλων όπως ο παλαιστινιακός λαός. Αλλού αναφέρει ότι ανοίγει ξανά η υπόθεση με το πρόστιμο των 42,9 εκ για τις τιμές των καυσίμων. Επίσης η “Χ” αναφέρει ότι το ΑΚΕΛ ζητά διαφάνεια στο θέμα της αγοράς υπηρεσιών για αιμοκάθαρση.

Cyprus Mail: Με τίτλο“Πρόσω ολοταχώς στις συνομιλίες για το Κυπριακό” αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις και τη δήλωση του Εσπεν Μπαρθ Ειντε ότι έχει αναφέρει στις Βρυξέλλες να αρχίσουν να προετοιμάζονται για μια νέα πραγματικότητα στην Κύπρο. Αλλού γράφει ότι ο ΚΟΤ θεωρεί πως το σύστημα all-inclusive αποτελεί πλήγμα για τον τουρισμό μας.
Επίσης προβάλλονται τα νέα έργα στην Πιαλέ Πασιά στην Λάρνακα με την προσθήκη καθισμάτων για το κοινό.