Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

efimerides

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα

Σημερινή: Με τίτλο “Αναθεωρητικές τάσεις στην ΕΔΕΚ” γράφει ότι τάσεις που φθάνουν έως και την απόρριψη της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας αναπτύσσονται στην ΕΔΕΚ, στο πλαίσιο των ζυμώσεων για διαμόρφωση της επικαιροποιημένης θέσης του κινήματος για το Κυπριακό. Αλλού γράφει για απειλητικό μήνυμα στο κινητό διαιτητή. Γράφει ακόμα ότι συμφώνησε η αντιπολίτευση για τα ωράρια.

Αλήθεια: Με τίτλο “Όλοι οι παίκτες στη σκακιέρα” και γράφει ότι υπέρ μιας ευρωπαϊκής λύσης στο Κυπριακό τάχθηκε ο ειδικός σύμβουλος των Ην. Εθνών σε δηλώσεις αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και ότι ο Μουσταφά Ακιντζί μεταβαίνει σήμερα στην Άγκυρα. Σε άλλο θέμα γράφει ότι η ΕΔΕΚ προχωρεί προς αποκήρυξη της διζωνικής ομοσπονδίας. Αλλού γράφει ότι επιμένει η αντιπολίτευση για τα ωράρια.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Ετοιμάσθηκε οδικός χάρτης” γράφει ότι το Κυπριακό εισέρχεται στην τελική ευθεία για την έναρξη αλλά και το τέλος της διαδικασίας των συνομιλιών, σύμφωνα με ξένους διπλωμάτες, οι χώρες των οποίων εμπλέκονται στις διεργασίες για το Κυπριακό. Αλλού γράφει ότι αναβάλλεται για το 2016 η ανάπτυξη. Σε άλλο θέμα γράφει ότι δικαστήριο της Πάφου εξέδωσε χθες δικαστική απόφαση εναντίον του Facebook.

Χαραυγή: Με τίτλο “Επίθεση στο απεργιακό δικαίωμα” αναφέρει ότι επίθεση στο απεργιακό δικαίωμα των εργαζομένων εξαπέλυσε χθες η κυβέρνηση με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, μιλώντας για “αχρείαστες, αδικαιολόγητες και προκλητικές” απεργίες. Σε άλλο θέμα γράφει ότι κουπόνια για επεμβάσεις καρδιάς μοιράζει το Υπ. Υγείας. Αλλού γράφει ότι ακόμη πιο βαθιά ύφεση και αύξηση της ανεργίας προβλέπει η Κομισιόν για την Κύπρο.

Cyprus Mail: Με τίτλο “Απεσταλμένος: Αρπάξτε τη μοναδική ευκαιρία” γράφει ότι τα ΗΕ παρότρυναν χθες τις κοινότητες του νησιού να αρπάξουν τη μοναδική ευκαιρία που παρουσιάστηκε για επανένωση του νησιού, καθώς και οι δύο ηγέτες δήλωσαν έτοιμοι να επαναρχίσουν τις διαπραγματεύσεις χωρίς καθυστέρηση. Σε άλλο θέμα γράφει ότι θαυμαστές του Star Wars από όλο τον κόσμο αναμένουν τη νέα ταινία. Αλλού γράφει ότι επιβλήθηκε πρόστιμο σε Λεμεσιανό για το γάβγισμα των σκύλων του.