Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα 

Σημερινή: Με τίτλο “Προϋποθέσεις για επάνοδο θέτει ο Πρόεδρος” γράφει ότι δύο προϋποθέσεις, οι οποίες θα δημιουργούν τις συνθήκες για επανέναρξη των συνομιλιών, έθεσε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Πρέπει να μην ανανεωθεί η NAVTEX και να μην παραγνωρίζονται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αλλού γράφει ότι με κάθε λαμπρότητα τιμήθηκε χθες η 1η Απριλίου. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ξεσηκώνονται για τις αλλαγές και οι καθηγητές ξένων γλωσσών.

Αλήθεια: Με τίτλο “Δεν αρκεί αποχώρηση του Μπαρμπαρός!” γράφει ότι χθες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε πως το γεγονός ότι αποχώρησε το Μπαρμπαρός είναι ένα θετικό βήμα σημειώνοντας ότι εκείνο που απομένει είναι να μην ανανεωθεί η NAVTEX και να μην παραγνωρίζονται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αλλού γράφει ότι με πανηγυρικές δοξολογίες και παρελάσεις γιορτάστηκε η επέτειος του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα. Σε άλλο θέμα γράφει ότι το έθιμο της Πρωταπριλιάς τήρησαν και φέτος εφημερίδες και ιστοσελίδες.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Ζητά τρακόσιους ο Ιωνάς” γράφει ότι την αποδέσμευση 300 θέσεων που είναι κενές για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική και 36 θέσεις στις Κεντρικές Φυλακές θα ζητήσει ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Ιωνάς Νικολάου. Αλλού γράφει ότι άνοιξε ο δρόμος για νάρκοτεστ στους δρόμους αφού συμφώνησαν όλοι για διαδικασία ελέγχου οδηγών. Αλλού γράφει ότι η Μάλτα “κτυπά” το Βασιλικό, και πως το Υπουργικό θα εγκρίνει μειώσεις τελών στην εξυπηρέτηση πλοίων με προϊόντα υδρογονανθράκων, για να κάνει ανταγωνιστικό το λιμάνι Βασιλικού.

Χαραυγή: Με τίτλο “Την έκλεισαν αν και την ευχαριστούσαν” γράφει ότι με επιστολή 4 Απριλίου `13, λίγο μετά το κούρεμα των καταθέσεων, ο ΥΠΟΙΚ Χάρης Γεωργιάδης ευχαριστούσε εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας, την FBME για την “διαχρονική στήριξη της προς την Κύπρο”, όμως το κυβερνών ΔΗΣΥ άλλα λέει σήμερα. Αλλού γράφει ότι οι κροτίδες δεν είναι έθιμο, δεν είναι παιγνίδι, είναι καταστροφή και θάνατος. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό.

Cyprus Mail: Με τίτλο “οι μειώσεις τιμών στα φάρμακα μπορεί να τα κρατήσει μακριά”, γράφει πως η κυβερνητική πολιτική για μείωση στις τιμές των φαρμάκων μπορεί να αναγκάσει πολλούς να σταματήσουν τις εισαγωγές. Αλλού κάτω από φωτογραφία δείχνει την πρώτη κυρία Αντρη Αναστασιάδη που καταθέτει στεφάνι χθες στον τάφο του Γρηγόρη Αυξεντίου στις Κεντρικές Φυλακές. Σε άλλο θέμα γράφει ότι το πιο ηλικιωμένο άτομο στον κόσμο, η Γιαπωνέζα Misao Okawa, πέθαινε χθες σε ηλικία 117 χρόνων.