Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα 

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Πρατήρια χαμηλού κόστους”, γράφει στο κύριο της θέμα ότι ο Υπουργός Εμπορίου σχεδιάζει να προωθήσει μέτρα για άρση των εμποδίων που υπάρχουν στην είσοδο νέων πρατηριούχων στην αγορά. Σε άλλο της θέμα γράφει για εγκλήματα 2 εκ ευρώ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας καθώς βρέθηκαν ξεχασμένα σε δύο αποθήκες ληγμένα ιατρικά αναλώσιμα. Αλλού, γράφει ότι μόλις το 55% των οχημάτων από τα εγγεγραμμένα που κυκλοφορούν στους δρόμους έχουν άδεια κυκλοφορίας, ασφάλεια και πιστοποιητικό καταλληλότητας σε ισχύ.

Αλήθεια: Με τίτλο “Χρυσή τομή για εκποιήσεις-αφερεγγυότητα”, γράφει ότι οι εγγυητές θα είναι υπόχρεοι για το υπόλοιπο του δανείου του πρωτοοφειλέτη, ενώ υπάρχει απαλλαγή οφειλών μέχρι 15 χιλ ευρώ για άτομα τα οποία δεν έχουν διαθέσιμο εισόδημα, ούτε ουσιαστικά περιουσιακά στοιχεία. Αλλού, γράφει για νέο θρίλερ για την Ελλάδα καθώς τη Δευτέρα θα συζητηθούν στο Γιούρογκρουπ οι μεταρρυθμίσεις που προτείνει η ελληνική Κυβέρνηση. Σε άλλο της θέμα γράφει για στημένες προσφορές με ονόματα στο Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας, το Ωκεανογραφικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου και το ΤΕΠΑΚ.

Σημερινή: Με τίτλο “Εγκλήματα – σοκ μέρα μεσημέρι”, γράφει στο κύριο της θέμα ότι σοβαρά εγκλήματα μεγάλης έντασης που σημειώνονται τις τελευταίες μέρες στην Κύπρο προκαλούν έντονο προβληματισμό και αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες ενώ σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης αντιμετωπίζει η Αστυνομία. Αλλού, γράφει για το κούρεμα καταθέσεων του Μαρτίου του 2013 και για νέα αντιπαράθεση που ξέσπασε από έγγραφο της Κομισιόν. Σε άλλο της θέμα γράφει ότι τα κόμματα απορρίπτουν τις απαιτήσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου για σχέδιο Μπαν Γκι μουν στο Κυπριακό.

Χαραυγή: Με τίτλο “Ένοχη σιωπή για τα κατά συρροήν ψέματα”, γράφει ότι η Κυβέρνηση παρουσιάζεται κατά συρροήν ψευδόμενη καθώς χθες αποκαλύφθηκε έγγραφο της Κομισιόν, σύμφωνα με το οποίο υπήρχαν στο τραπέζι εναλλακτικές προτάσεις για να αποφευχθεί το κούρεμα των ασφαλισμένων καταθέσεων. Σε άλλο της θέμα γράφει ότι σε κίνδυνο βρίσκονται ασθενείς λόγω υπερκόπωσης των γιατρών στο Νοσοκομείο Λεμεσού. Αλλού, γράφει ότι έξι ακριτικοί και ημικατεχόμενοι Δήμοι, Λευκωσίας, Αγλαντζιάς, Αγίου Δομετίου, Αθηένου, Γερίου και Δερύνειας ενώνουν τις δυνάμεις τους και ζητούν τη στήριξη τους από το κράτος.

Cyprus Mail: Με τίτλο “Πολεμώντας τη μάστιγα της τιμής των καυσίμων”, γράφει στο κύριο της θέμα ότι ο Υπουργός Εμπορίου Γιώργος Λακκοτρύπης δήλωσε ότι θα συγκροτηθεί μια ομάδα για να εξετάσει τα προβλήματα στις τιμές των καυσίμων, και να βρει λύσεις. Αλλού, γράφει ότι ένας Κύπριος στο Λονδίνο ανακάλυψε την παραγωγή ενέργειας από ούρα. Σε άλλο της θέμα, γράφει για τη συνάντηση που είχαν χθες οι συγγενείς των θυμάτων της έκρηξης στο Μαρί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.