Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των Κυπριακών εφημερίδων

Σημερινή: Με τίτλο “Συρρίκνωση των μεταβατικών περιόδων ο στόχος” και γράφει ότι η κυβέρνηση επιβεβαίωσε την εφημερίδα ότι θα δοθεί χρόνος στην τ/κ πλευρά, εάν χρειαστεί, για την υιοθέτηση του ευρώ, σημειώνοντας ότι η ΕΚΤ αντιτίθεται σε χρήση δύο νομισμάτων, όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Αλλού αναφέρει ότι η ΠΑΣΥΚΙ θύμωσε πάλι με τον Υπουργό Υγείας. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι απόψε είναι η υπερπανσέληνος που θα είναι ορατή από παντού.

Αλήθεια: Με τίτλο  “Εβδομάδα έντονης προετοιμασίας στο Μοντ Πελεράν” γράφει ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει τηλεφωνικές επαφές με ξένους ηγέτες ενώ σήμερα θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο. Αλλού γράφει ότι φτάνει σήμερα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Αθήνα ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα. Σε άλλο θέμα αναφέρεται σε έγγραφο του Ε/κ διαπραγματευτή, Ανδρέα Μαυρογιάννη προς τις διοικήσεις τμημάτων και υπηρεσιών της Κυπριακής Δημοκρατίας με το οποίο ζητεί τη γνώμη τους σε ποια δομή θα πρέπει να ανήκουν σε ένα ομόσπονδο κράτος για να ληφθεί υπόψη στις διαπραγματεύσεις.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο  “Με τη σκέψη στην Ελβετία”, γράφει ότι ήρθαν στην Κύπρο αλλά η έγνοια τους είναι η συνέχιση των συνομιλιών και προσθέτει ότι το πενθήμερο που μεσολαβεί για Αναστασιάδη και Ακιντζί, ενόψει της επιστροφής στη διαπραγμάτευση του εδαφικού, εκτιμάται ως κρίσιμο. Αναφέρει επίσης ότι διαστάσεις μάστιγας έχει πάρει η παιδική πορνογραφία και όλο και περισσότερες υποθέσεις εξιχνιάζονται επειδή δεν φοβούνται να μιλήσουν οι γονείς. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι η σημερινή είναι ημέρα κρίσης για το Συνεργατισμό, που πραγματοποιεί τη Γενική του Συνέλευση.

Χαραυγή: Με τίτλο  “Διαβουλεύσεις εντός της εβδομάδας”, γράφει ότι γεμάτη αναμένεται να είναι η εβδομάδα που διανύουμε αφού ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα ενημερώσει τους αρχηγούς των κομμάτων, θα μεταβεί στην Αθήνα και σήμερα θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τζο Μπάιντεν. Αλλού γράφει ότι με σκληρή γλώσσα απάντησαν οι κυβερνητικοί γιατροί στον Υπουργό Υγείας για τις τελευταίες του δηλώσεις. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι στο περίμενε είναι 23 άτομα με ηπατίτιδα C για φάρμακα.