Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των Κυπριακών εφημερίδων

Σημερινή: Με τίτλο “Από το Μον Πελεράν στη Γενεύη”, γράφει ότι οι δύο ηγέτες διακόπτουν τις συνομιλίες για μια εβδομάδα και συνεχίζουν σε άλλη περιοχή για το εδαφικό, ενώ σημειώνει πως ενώπιον εκβιασμού βρέθηκε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, καθώς ο Μουσταφά Ακιντζί προσπάθησε να τον οδηγήσει στο να δεχθεί πολυμερή χωρίς συμφωνία στα κριτήρια του εδαφικού. Αλλού, γράφει ότι μπάχαλο έγινε στη Βουλή για τον έλεγχο που μπορεί αν διενεργεί ο Γενικός Ελεγκτής. Σε άλλο της θέμα γράφει ότι το κυπριακό πρόγευμα καταλαμβάνει τα ξενοδοχεία.

Αλήθεια: Με τίτλο  “Βήματα μπροστά”, γράφει στο κύριο της θέμα ότι νέο ραντεβού έκλεισαν οι δύο ηγέτες στη Γενεύη την ερχόμενη Κυριακή, με επίκεντρο το εδαφικό, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να δηλώνει χθες ότι σημειώθηκε αξιοσημείωτη πρόοδος σε όλα τα θέματα ακόμα και στο εδαφικό, που επιτρέπει αισιοδοξία. Αλλού, γράφει ότι κούρεψαν κατά λάθος τις εξουσίες του Γενικού Ελεγκτή για τον έλεγχο του Συνεργατισμού. Σε άλλο του θέμα γράφει για την οικογενειακή τραγωδία στον Αγιο Δομέτιο, με 36χρονο να σκοτώνει με δύο μαχαίρια τη μητέρα του 65 χρόνων.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο  “Θρίλερ στο Μοντ Πελεράν”, γράφει για την ύστατη προσπάθεια των δύο ηγετών χθες να προχωρήσει η διαδικασία της παρούσας φάσης των συνομιλιών, κατά την οποία σημειώθηκε πρόοδος στα κριτήρια στο Εδαφικό. Αλλού, γράφει ότι τα ανεκτέλεστα εντάλματα για οφειλές στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανέρχονται στα 131 εκ ευρώ και δεν μπορούν να εκτελεστούν ούτε σε 5 χρόνια. Σε άλλο του θέμα γράφει ότι στα 5,2 εκ ευρώ ανέρχεται η αντιμισθία Δημάρχων και συμβούλων.

Χαραυγή: Με τίτλο “Πάτησαν έδαφος, η συνέχεια 20/11 στη Γενεύη”, γράφει στο κύριο της θέμα ότι κάποια πρόοδος στα βασικά κριτήρια για το Εδαφικό έφερε η διαπραγμάτευση στο Μοντ Πελεράν και πως συμφωνήθηκε να συναντηθούν ξανά οι δύο πλευρές ξανά στις 20 Νοεμβρίου στη Γενεύη. Αλλού, γράφει ότι δεν πέρασε η προσπάθεια του Αβέρωφ Νεοφύτου να μην ελέγχεται ο Συνεργατισμός. Σε άλλο της θέμα γράφει για τις 266 υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας που βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας τα τελευταία 2 χρόνια.

Cyprus Mail: Με τίτλο  “Οι ηγέτες πακέταραν, θα προσπαθήσουν ξανά”, γράφει ότι οι δύο ηγέτες θα ξεκινήσουν νέο γύρο συνομιλιών στις 20 Νοεμβρίου στην Ελβετία, απόφαση που λήφθηκε από τους δύο ηγέτες κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής μαραθώνιας συνάντησης τους. Αλλού γράφει ότι η νόσος των αιγοπροβάτων περιορίζει την παραγωγή γάλατος στην Κύπρο. Σε άλλο της θέμα γράφει για την οικογενειακή τραγωδία στον Αγιο Δομέτιο με τη δολοφονία της 65χρονης από τον 36χρονο γιο της.