Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των Κυπριακών εφημερίδων

Σημερινή: Με τίτλο «Πάει Ελβετία με κακούς οιωνούς», γράφει, στο κύριο της θέμα, ότι από μειονεκτική θέση προσέρχεται η ε/κ πλευρά στις διαπραγματεύσεις και ότι σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου. Σε άλλο θέμα γράφει ότι τα λέει σήμερα με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, ο ΥΠΕΞ Ιωάννης Κασουλίδης, στη Μόσχα. Αλλού γράφει ότι χιλιάδες κυνηγοί εξόρμησαν χθες.

Αλήθεια: Με τίτλο «Ο ομάδα που πάει Ελβετία» γράφει, στο κύριο θέμα της, ότι μέχρι στιγμής έχουν κλειδώσει τα ονόματα των οκτώ βασικών προσώπων της διαπραγματευτικής ομάδας, η οποία θα συνοδεύει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στην Ελβετία. Σε άλλο θέμα γράφει ότι στους ρυθμούς των ρίχτερ χορεύει ξανά η Ιταλία. Αλλού γράφει ότι στραμμένα στην Ελβετία είναι τα βλέμματα του ΔΗΣΥ, με τον Πρόδρομο Προδρόμου να μιλά για σημαντικά εδάφη που πρέπει να επιστραφούν.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο «Εδαφικό χωρίς τους χάρτες» και γράφει ότι στην Ελβετία για να συζητήσουν το εδαφικό μεταβαίνουν την ερχόμενη εβδομάδα οι δύο ηγέτες, αλλά φαίνεται πως ο Μουσταφά Ακιντζί δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει πέρα από το σημείο που του επιτρέπει η Άγκυρα. Σε άλλο θέμα γράφει ότι νέα υπόθεση βιασμού εξετάζει η Αστυνομία εναντίον 45χρονου Ελλαδίτη, υπαλλήλου εστιατορίου στην Πάφο. Αλλού αναφέρεται στην αναδάσωση της καμένης γης στη Σολέα και γράφει ότι φυτρώνει πράσινο στο δάσος.

Χαραυγή: Με τίτλο «Δεν επιτεύχθηκε ομοφωνία στο Εθνικό», γράφει, στο κύριο της θέμα, ότι δεν επιτεύχθηκαν τελικά οι στόχοι για κοινή γραμμή των πολιτικών κομμάτων σχετικά με τον τρόπο που θα διαπραγματευθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις επικείμενες συνομιλίες για το Εδαφικό που θα πραγματοποιηθούν στην Ελβετία από τις 7 μέχρις τις 11 Νοεμβρίου. Αλλού αναφέρεται στη συνάντηση Κασουλίδη-Λαβρόφ στη Μόσχα, αναφέροντας ότι, μεταξύ άλλων, θα συζητηθεί το Κυπριακό. Σε άλλο θέμα γράφει ότι η ΕΕ και ο Καναδάς υπέγραψαν χθες τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου CETA.