Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα  

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Θρίλερ για γερά νεύρα” γράφει ότι το ελληνικό αίτημα εξετάστηκε από την ομάδα εργασίας Euro Working Group (EWG) σε μια μαραθώνια συνεδρία που ξεκίνησε το απόγευμα και κράτησε μέχρι τα μεσάνυκτα, χωρίς όμως να διατυπωθεί συγκεκριμένη πρόταση προς τους Υπουργούς Οικονομικών. Αλλού αναφέρεται στην διήμερη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου με τίτλο “Κενό συνεννόησης στο Εθνικό”. Σε άλλο θέμα γράφει ότι με αστυνομικές εφόδους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας επιχειρείται να τερματιστεί το κάπνισμα σε κοινόχρηστους χώρους για ασθενείς, επισκέπτες και προσωπικό.

Αλήθεια: Με τίτλο “Πολεμικό κλίμα στις Βρυξέλλες!” γράφει ότι τρικυμία στην έδρα της ΕΕ επικρατούσε χθες βράδυ μετά την υποβολή του αιτήματος της ελληνικής Κυβέρνησης για την παράταση για έξι μήνες της συμφωνίας για οικονομική διευκόλυνση. Αλλού γράφει ότι απορρίφθηκε η αναπομπή για εκποιήσεις. Σε άλλο θέμα γράφει ότι πάγωσε ολόκληρη η Κύπρος ενώ ανεβαίνει η θερμοκρασία από σήμερα.

Σημερινή: Με τίτλο “Ολα ρευστά για την Ελλάδα” γράφει ότι ανοικτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για την κατάληξη της έκτακτης συνεδρίας του Γιούρογκρουπ σήμερα στις Βρυξέλλες, η οποία θα εξετάσει το ελληνικό αίτημα που κατατέθηκε χθες και το οποίο αναφέρεται σε επέκταση της κύριας σύμβασης χρηματοπιστωτικής διευκόλυνσης για περίοδο έξι μηνών. Αλλού αναφέρεται στην υπόθεση Αλέξη Μαυρομιχάλη με την Αστυνομία να δηλώνει ότι “ένας από τους συλληφθέντες ήθελε να σκοτώσει το Αλεξούι”. Σε άλλο θέμα γράφει ότι Achermann-Ross λένε ότι δεν είναι καλή ιδέα το Grexit.

Χαραυγή: Με τίτλο “Η ευθύνη στις Βρυξέλλες” γράφει ότι οι ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης εξετάζουν σήμερα το ελληνικό αίτημα για εξάμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης ενώ οι πρώτες αντιδράσεις έδειξαν διχασμό απόψεων στην πρόταση της Αθήνας. Αλλού γράφει ότι “συμφώνησαν ότι διαφωνούν σε στρατηγική και τακτική” στην διήμερη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου. Σε άλλο θέμα γράφει ότι απορρίφθηκε η αναπομπή για εκποιήσεις.

Cyprus Mail: Με τίτλο “Πήραμε 2.9 δις ευρώ για να ξοδεύσουμε από τη δανειακή σύμβαση” γράφει ότι καλύτερα από ό,τι αναμενόταν οι δημοσιονομικές επιδόσεις που μπορούν να καταστήσουν περιττή τη χρηματοδότηση της τρόικας. Αλλού γράφει ότι η Γερμανία απέρριψε το ελληνικό αίτημα για εξάμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ο μέχρι τώρα Γενικός Διευθυντής του ΚΟΤ θα κινήσει αγωγή στο ΔΣ για την απόφαση του να τον απολύσει.

The Cyprus Weekly: Με τίτλο “Καλή μέρα για κακά δάνεια” γράφει ότι με την αναπομπή χθες για εκποιήσεις , ο Συνεργατισμός δια του Προέδρου του Νικόλα Χατζηγιάννη δηλώνει ότι δεν θα περιμένει για να αντιμετωπίσει τα κακά δάνεια. Αλλού σε φωτογραφία δείχνει το χιονόνερο που δέχθηκε χθες η Λευκωσία. Σε άλλο θέμα αναφέρεται σε δηλώσεις του επικεφαλής του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου Θωμά Καζάκου, ο οποίος σημειώνει ότι η ναυτιλία είναι το κλειδί στην κυπριακή οικονομία.