Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των Κυπριακών εφημερίδων

Σημερινή: Με τίτλο “Στοιχεία `ψίχουλα` για το σκάνδαλο του αιώνα”, γράφει στο κύριο της θέμα ότι πολλές είναι η υποψίες αλλά ουσία μηδέν για την έρευνα των Panama Papers. Σε άλλο της θέμα γράφει ότι στο στάδιο των τελικών αγορεύσεων πέρασε η πολύκροτη δίκη για την ποινική υπόθεση εναντίον του τέως Βοηθού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου και των τριών συγκατηγορουμένων του. Αλλού γράφει ότι ξεκινά η ηλεκτρική σύνδεση Ισραήλ, Κύπρου και Ελλάδας.

Αλήθεια: Με τίτλο  “Panama Papers ψάχνοντας τα μυστικά τους”, γράφει ότι δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής οτιδήποτε το επιλήψιμο αναφορικά με τις έρευνες που γίνονται σε ΚΤ, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και Τμήμα Φορολογίας για τα γνωστά Panama Papers. Αλλού, γράφει ότι βουλευτίνα στην Ισλανδία μίλησε στη Βουλή θηλάζοντας την 6μηνη κόρη της. Σε άλλο της θέμα γράφει ότι ο Υπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα προαιρετικής παρακολούθησης της διδασκαλίας Τουρκοκυπρίων λογοτεχνών.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο  “Τα σύνορα τους ο Ακάμας”, γράφει στο κύριο του θέμα ότι η Αγκυρα επιχειρεί να διαμορφώσει τετελεσμένα υιοθετώντας τη γνωστή τακτική της με την οποία αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα Κύπρου και Ελλάδας. Αλλού, γράφει ότι συνολικά 352 κιλά ναρκωτικών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν φέτος από την ΥΚΑΝ. Σε άλλο του θέμα γράφει ότι το 2017 ξεκινά η πόντιση ηλεκτρικού καλωδίου που θα συνδέει το Ισραήλ, την Κύπρο, την Κρήτη και την Ηπειρωτική Ελλάδα.

Χαραυγή: Με τίτλο “Διαπλοκή μυρίζει η ενοικίαση κτιρίου”, γράφει ότι κρυφτό πίσω από τεχνοκράτες παίζει η Κυβέρνηση για την ενοικίαση κτιρίου από εταιρεία με έδρα τον Παναμά. Σε άλλο της θέμα γράφει ότι έξι οικογενειών πωλήθηκε η πρώτη τους κατοικία από τις τράπεζες οι οποίες ξεκίνησαν τις εκποιήσεις. Αλλού, γράφει ότι στη λίστα των Panama Papers βρίσκονται και τρεις κρατικοί αξιωματούχοι.

Cyprus Mail: Με τίτλο  “Οι νέες εξαγωγές της Κύπρου: Διαβατήρια ΕΕ, Βίζες”, γράφει ότι η Κύπρος έχει εκδώσει μέχρι και 1000 διαβατήρια κυπριακά σε ξένους επενδυτές και πως δύο σχέδια έχουν αποφέρει μέχρι στιγμής 3,6 δις σε επενδύσεις. Αλλού, γράφει για τη διεθνή πολυμερή άσκηση αεροναυτιλίας που πραγματοποιείται στην κυπριακή ΑΟΖ και στην οποία συμμετέχουν 6 χώρες. Σε άλλο της θέμα γράφει για τη δίκη για το σκάνδαλο ΣΑΠΑ και στην άρνηση του πρώην Βουλευτή Φειδία Σαρίκα ότι πήρε μίζες.