Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

efimerides

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα

Σημερινή: Με τίτλο “Κόβονται οι πολλαπλές συντάξεις” γράφει ότι το πράσινο φως άναψε ο Χάρης Γεωργιάδης σε σχετική πρόταση νόμου του ΔΗΚΟ και στόχος είναι η απόφαση να μην προσκρούσει σε συνταγματικά θέματα. Αλλού γράφει ότι “έπεσαν κεφάλια” για τις αποστολές ασθενών και παρελθόν αποτελούν δύο διευθυντές βρετανικών νοσοκομείων, που είτε απολύθηκαν είτε παραιτήθηκαν λόγω των ερευνών από την Κύπρο και τη Βρετανία, ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται τρία συνολικά βρετανικά νοσοκομεία. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι χωρίς έξοδο κινδύνου είναι η Εντατική Λεμεσού που λειτουργεί παράνομα.

Αλήθεια: Με τίτλο “Το EURO του τρόμου και των απεργιών” περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στη Γαλλία με τις απειλές για τρομοκρατία, τις απεργίες κ.ά., όπου άρχισε χθες και θα ολοκληρωθεί σε ένα μήνα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Αλλού γράφει για την ανασύσταση του Εθνικού Συμβουλίου με βάση τις προτάσεις του Προέδρου Αναστασιάδη προς τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι στα πιστοποιημένα προϊόντα εντάσσονται σε λίγο καιρό τα κυπριακό προϊόντα και εδέσματα κολοκάσι – πούλλες Σωτήρας και γλυκό τριαντάφυλλο.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Άλλοθι το `καλό` κλίμα” γράφει ότι υπάρχει βρετανικό παρασκήνιο στο Συμβούλιο της Ευρώπης για να μην τιμωρηθεί η Τουρκία ώστε να μπει στο ψυγείο η 4η Διακρατική σε ό,τι αφορά περιουσιακά δικαιώματα προσφύγων και εγκλωβισμένων. Αλλού γράφει ότι έντονα προβλήματα προκάλεσε χθες η ξαφνική νεροποντή σε περιοχές της Λευκωσίας και πως ορμητικά νερά παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμά τους. Σε άλλο θέμα γράφει για τον Γολγοθά καθημερινά ασθενών με καρκίνο και νοσηλευτών του ΠΑΣΥΚΑΦ που παρέχουν κατ` οίκον φροντίδα, καθώς δημοσιογράφος της εφημερίδας ακολούθησε για μια ημέρα έναν λειτουργό υγείας του Συνδέσμου.

Χαραυγή: Με τίτλο  “Στην εντατική οδηγούν τη δημόσια υγεία” γράφει για υποστελέχωση και αποδιοργάνωση των δημοσίων νοσηλευτηρίων φέροντας ως παράδειγμα την γυναικολογική Κλινική του νοσοκομείου Πάφου. Αλλού αναφέρεται στα της ξενοδοχειακής βιομηχανίας και γράφει ότι η Υπουργός Εργασίας ζήτησε να γίνουν σεβαστές οι νομοθετικές ρυθμίσεις, μετά τις συναντήσεις της χθες με την εργοδοτική πλευρά και τις συντεχνίες. Σε άλλο θέμα γράφει ότι υποστατικά και δρόμοι πλημμύρισαν από καλοκαιρινή μπόρα.

Cyprus Mail: Με τίτλο “Νέα αποτυχία στις υπηρεσίες υγείας” γράφει ότι η γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου Πάφου είναι στα πρόθυρα κλεισίματος, αφού ο μοναδικός γιατρός της κατέρρευσε χθες λόγω υπερκόπωσης. Αλλού δημοσιεύει φωτογραφία ενός ανθρώπου που προσπαθεί να ακουμπήσει το εν κινήσει αυτοκίνητο που μετέφερε την σορό του Μοχάμεντ Αλι στην τελευταία της κατοικία και γράφει ότι 20.000 συμμετείχαν στην εξόδιο ακολουθία. Σε άλλο θέμα γράφει ότι στα χνάρια του Πολ του χταποδιού, ο Γουάτσον το θαλάσσιο λιοντάρι, ελπίζει να βρίσκει με τη μύτη του τους νικητές στο Euro πράγμα που θα του φέρει δημοσιότητα και μερικά επιπλέον ψάρια για να φάει.