Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

efimerides

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα

Σημερινή: Με τίτλο “Πολιτικό σκηνικό σε πλήρη ρευστότητα”, αναφέρει πως τα κόμματα αναζητούν το ρόλο τους και συμμαχίες για την επόμενη ημέρα. Αλλού σημειώνει πως ευχάριστα είναι τα νέα για το αγόρι που γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού και διακομίστηκε αεροπορικώς την επόμενη ημέρα στο Ισραήλ για επέμβαση καρδίας, η οποία ήταν επιτυχής. Επίσης αναφέρει πως ευχαριστίες προς τους Ρώσους για τη στήριξη προς την Κύπρο, εξέφρασε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Αλήθεια: Με τίτλο  “Ο πιεσμένος Ακιντζί και οι παλινωδίες του”, για ανασύνταξη των συνομιλιών από αυτή την εβδομάδα, με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να διαβεβαιώνει ότι δεν αφήνει το Κυπριακό με τίποτα. Αλλού σημειώνει πως οι Ελβετοί είπαν “όχι” στον βασικό μισθό. Εξάλλου, γράφει πως συνεχίζεται η διαδικασία εξέτασης στο Ανώτατο Δικαστήριο ως προς το εάν καλώς ή κακώς έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναπομπή 16 νόμων που ψηφίστηκαν από την προηγούμενη Βουλή.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Στην πρίζα όλα τα κόμματα”, γράφει, στο κύριο του θέμα, πως το εκλογικό αποτέλεσμα της 22ης Μαΐου αναγκάζει τις πλείστες κομματικές ηγεσίες να επιστρέψουν στις βάσεις τους, προκειμένου να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις. Σε άλλο θέμα αναφέρει πως υποχωρούν δειλά-δειλά τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια. Επίσης, αναφέρει πως κατάπιε δρόμους ο Σηκουάνας, αφού η στάθμη του νερού έφτασε τα 6 μέτρα.

Χαραυγή: Με τίτλο  “`Ξερονήσια` για κράτηση προσφύγων”, ότι τη δημιουργία νησιών στρατοπέδων συγκέντρωσης τύπου Αυστραλίας και νησιού `Ελις στη Νέα Υόρκη για πρόσφυγες και μετανάστες προτείνει στην ΕΕ η Αυστρία. Αλλού αναφέρει πως απόσυρση από όλες τις στρατιωτικές δομές της ιμπεριαλιστικής συμμαχίας και κοινή δράση προς την παντελή διάλυση του ΝΑΤΟ πρόταξε διημερίδα της Ομάδας της ΕΕΑ/ΒΠΑ. Εξάλλου, ΓΡΆΦΕΙ πως δεν ικανοποίησαν την Ευρωβουλή οι απαντήσεις για το λιμάνι Λάρνακας.