Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

efimerides

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα

Σημερινή: Με τίτλο “Αγριο φλερτ με τους αναποφάσιστους”, γράφει πως η χαλαρή ψήφος “χαλά” τις προσδοκίες των μεγάλων κομμάτων και πως όλα τα κόμματα τρέχουν να πείσουν ψηφοφόρους να πάνε στις κάλπες. Αλλού, γράφει πως από Δευτέρας αρχίζει η αποστολή 19 χιλιάδων ασθενών στον ιδιωτικό τομέα. Σε άλλο της θέμα γράφει πως η Αστυνομία ρίχνει την ευθύνη στους επιτηρητές για τα έκτροπα που έγιναν στον τελικό Κυπέλλου στο Τσίρειο.

Αλήθεια: Με τίτλο “Ήμασταν πάντα η παράταξη για τα δύσκολα” γράφει ότι στην τελική προεκλογική συγκέντρωση του ΔΗΣΥ, ο Πρόεδρος του κόμματος έστειλε μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης, ενώ ομιλία απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αλλού, γράφει ότι υπάρχουν υπόνοιες για τρομοκρατία για τη χθεσινή αεροπορική τραγωδία με το αεροσκάφος της Egypt Air. Σε άλλο της θέμα γράφει πως το εγγυημένο εισόδημα πρόσφερε ανακούφιση για χιλιάδες.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Αποζημιώσεις για το Μαρί” γράφει πως επιδικάστηκαν οι πρώτες υποθέσεις και η οικογένεια του πυροσβέστη Α. Παπαδόπουλου θα αποζημιωθεί με 628 χιλιάδες ευρώ. Σε άλλο του θέμα γράφει ότι δύο κυπριακές εργοληπτικές εταιρείες, τα ονόματα των οποίων ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο του ΣΑΠΑ, ελέγχονται για καρτέλ στην Ελλάδα. Αλλού, γράφει ότι τα κομματικά επιτελεία σπεύδουν προς κάθε κατεύθυνση για να μαζέψουν και την τελευταία διαθέσιμη ψήφο.

Χαραυγή: Με τίτλο “Κρυφή ανεργία για 33.000 Κύπριους”, γράφει πως ένας στους 10 περίπου εργαζομένους ή 33 χιλιάδες Κύπριοι υποαπασχολούνται και δεν καταγράφονται στις λίστες της ανεργίας. Σε άλλο της θέμα γράφει ότι η Κυβέρνηση υπονομεύει συνειδητά το δημόσιο τομέα της υγείας. Σε άλλο της θέμα γράφει για τις προτάσεις του ΑΚΕΛ για τον εκσυγχρονισμό και όχι το ξεπούλημα των ημικρατικών οργανισμών.

Cyprus Mail: Με τίτλο “Αεροσκάφος της Egypt Air συνετρίβη στη Μεσόγειο”, γράφει στο κύριο της θέμα πως σύμφωνα με τον Υπουργό Αεροπλοΐας της Αιγύπτου, η τρομοκρατική επίθεση είναι πιο πιθανή αιτία της συντριβής από την τεχνική βλάβη. Αλλού γράφει ότι λιγότερο από ένα τρίτο των υποψηφίων βουλευτών δεσμεύτηκαν μέχρι στιγμής να προστατεύσουν τη φύση. Σε άλλο της θέμα γράφει ότι ο σύμμαχος του Ταγίπ Ερτογάν, Γιλντιρίμ προορίζεται για νέος πρωθυπουργός της Τουρκίας.

 

Cyprus Weekly: Με τίτλο “Η μέρα της κρίσης έφτασε”, πως η Κυριακή των εκλογών έχει φτάσει και φιλοξενεί δηλώσεις των αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ. Αλλού, κάτω από σχετική φωτογραφία γράφει για την εκδήλωση των Επιμορφωτικών Κέντρων στις Φυλακές, κατά την οποία ο Σάββας Βέργας έπαιξε μπουζούκι και η Ελενα Σκορδέλη τραγούδησε. Αλλού, γράφει για την αποζημίωση που επιδίκασε το δικαστήριο στην οικογένεια ενός εκ των θυμάτων της τραγωδίας στο Μαρί.