Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

efimerides

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα

Σημερινή: Με τίτλο  “Ανοδο δείχνουν οι δυο μεγάλοι”, γράφει πως οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις βουλευτικές εκλογές ενισχύουν ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ. Σε άλλο θέμα αναφέρει πως χωριστά θα δικαστούν οι τρεις γιατροί που φέρονται να έπαιρναν μίζες και γράφει ότι χθες παραπέμφθηκαν σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου. Εξάλλου, γράφει σε άλλο θέμα πως εγκρίθηκε χθες από το Υπουργικό το Στρατηγικό Πλαίσιο Δημοσιονομικής Πολιτικής για την περίοδο 2017-2019.

Αλήθεια: Με τίτλο “Ρευστότητα στα χαμηλά, σταθερότητα επάνω”, γράφει στο κύριο της θέμα πως περίπου μια βδομάδα πριν από τις εκλογές, το ενδιαφέρον μοιάζει να εστιάζεται σε πόσα και ποια κόμματα θα είναι στην επόμενη Βουλή. Αλλού αναφέρεται στον αποψινό τελικό της Eurovision. Επίσης, δημοσιεύει μεγάλη φωτογραφία από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση πριν απόο πέντε χρόνια, αναφέροντας στο κείμενο που τη συνοδεύει ότι τρία χρόνια μετά το κούρεμα, μνημόνιο κ.λπ. όσοι σταθούν μπροστά στην κάλπη πάλι, ξέρουν ότι δεν πέρασαν τα δύσκολα, αλλά έχουν μπροστά τους καλύτερες μέρες.

Σημερινή: Με τίτλο “Κακουργιοδικείο για τους τρεις γιατρούς”, πως οι τρεις γιατροί του δημοσίου, οι οποίοι κατηγορούνται για χρηματισμό, παραπέμφθηκαν σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου. Επίσης, γράφει σε άλλο θέμα πως στο εξωτερικό θα μεταβούν για επεμβάσεις δώδεκα καρδιοπαθή παιδιά. Ακόμη, αναφέρεται αλλού, δημοσιεύοντας και σχετική φωτογραφία, στο 69ο Φεστιβάλ Καννών, σημειώνοντας ότι εκατοντάδες προσωπικότητες του κινηματογράφου περπατούν καθημερινά στο κόκκινο χαλί.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Δεν δίνουν βίζα στον Ταγίπ”, γράφει πως σε αχίλλειο πτέρνα εξελίσσεται η διαφωνία ΕΕ και Τουρκίας για τον τρομονόμο και ότι στον αέρα βρίσκεται η συμφωνία ΕΕ και Τουρκίας για το μεταναστευτικό. Επίσης, αναφέρει πως η ανάπτυξη στο λιμάνι και στη μαρίνα της Λάρνακας θα έχει τουριστικό προσανατολισμό. Αλλού γράφει πως στο σφυρί βγαίνει η Cyta Hellas, ενώ βρίσκεται στη δυσμενέστερη δυνατή ανταγωνιστική και οικονομική θέση κατά τα 8 χρόνια που προσφέρει εμπορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα.

Cyprus Mail: Με τίτλο “Η αδιαφορία φαίνεται να κερδίζει”, πως σε δημοσκόπηση για λογαριασμό του ΡΙΚ το 59% των ερωτηθέντων απάντησε πως δεν ενδιαφέρεται για τις βουλευτικές εκλογές της 22ας Μαΐου. Επίσης, σημειώνει πως πέθανε σε ηλικία 116 ετών η Σουζάνα Μουσάτ Τζονς, που ήταν ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Σε άλλο θέμα, δημοσιεύοντας και σχετική φωτογραφία αναφέρεται στην απονομή του χρυσού κλειδού της Πάφου στην Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ.