Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

efimerides

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα

Σημερινή: Με τίτλο  “`Εξοδος γεμάτη ευθύνες” φιλοξενεί δηλώσεις του ΠτΔ και των κομμάτων για το τι συνεπάγεται η έξοδος της Κύπρου από το μνημόνιο. Η εφημερίδα σε άλλο θέμα γράφει ότι επέστρεψαν στα νοσοκομεία οι νοσηλευτές της ΠΑΣΥΝΟ αναφέρεται σε επιστροφή στην ομαλότητα. Αλλού αναφέρει ότι οι διασωθέντες ναυαγοί μεταφέρθηκαν στην Κοφίνου και ότι ο διακινητής τους τέθηκε υπό κράτηση.

Αλήθεια: Με τίτλο “Η αυξημένη πίεση του Ακιντζί!” γράφει ότι διερχόμαστε δύσκολη φάση στις διαπραγματεύσεις και ότι η Τουρκία ασκεί πιέσεις στον Τ/κ ηγέτη κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στην συνάντηση της περασμένης Τρίτης.
Αλλού αναφέρει ότι έληξε η απεργία των νοσηλευτών και ότι αρχίζει διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών μετά την καταρχήν συμφωνία που επιτεύχθηκε. Η “Α” αναφέρει σε άλλο δημοσίευμα ότι οι Κύπριοι είναι πρωταθλητές στην κατηγορία υπέρβαρος.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Στοιχεία για κοιτάσματα” και αναφέρεται στα έγγραφα για τον τρίτο γύρο αδειοδοτήσεων που κοινοποίησε το Υπουργείο ενέργειας και τα οποία μεταξύ άλλων καταδεικνύουν πιθανότητα μεγάλου κοιτάσματος φυσικού αερίου στα τεμάχια 6, 8 και 10. Αλλού αναφέρει ότι εντός Ιουνίου θα γίνουν δύο παράλληλες τριμερείς συναντήσεις κορυφής Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου και Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ. Αλλού ο “Φ” αναφέρει ότι μειωμένη κατά 289 εκ ευρώ είναι η περιουσία της Cyta κυρίως λόγω του ελλείμματος στο ταμείο συντάξεως.

Χαραυγή: Με τίτλο “Το Κυπριακό θέμα θέσεων όχι χρόνου” γράφει στο κύριό της θέμα για τις επαφές του ΓΓ του ΑΚΕΛ στην Αθήνα και τις συναντήσεις του με την ηγεσία και τα κόμματα της χώρας. Αλλού αναφέρει ότι οι μετανάστες που εντοπίστηκαν στην περιοχή Ακάμα πλήρωσαν δύο χιλιάδες ευρώ στους διακινητές τους που τους άφησαν μισοπέλαγα. Σε άλλο ρεπορτάζ η “Χ” αναφέρει ότι παρουσίασε επιδείνωση το δημοσιονομικό ισοζύγιο το πρώτο δίμηνο του 2016.

Cyprus Mail: Με τίτλο “Οι νοσοκόμοι ψήφισαν να επιστρέψουν στην εργασία τους” και αναφέρεται στην απόφαση της ΠΑΣΥΝΟ να τερματίσει την απεργία και να προσέλθει σε διάλογο με την κυβέρνηση. Σε άλλο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο διακινητής των μεταναστών τέθηκε υπό κράτηση αλλά αρνείται κάθε ανάμιξη. Αλλού αναφέρει ότι για πρώτη φορά οι παχύσαρκοι είναι πολύ περισσότερο από τους λιποβαρείς σε όλο τον κόσμο.