Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

efimerides

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα

Σημερινή: Με τίτλο “Σφοδρό χτύπημα στην καρδιά της Ευρώπης” γράφει ότι οι νέες τρομοκρατικές επιθέσεις σκορπούν τον τρόμο σε όλη την υφήλιο και αναφέρεται σε ύψιστο συναγερμό στο Βέλγιο, κινητοποίηση στρατού και τερματισμό των μετακινήσεων. Αλλού γράφει ότι ετοιμάζονται νέες υποθέσεις όσον αφορά την έρευνα για την οικονομία. Σε άλλο θέμα γράφει ότι νύφη σκότωσε την πεθερά και αυτοκτόνησε.

Αλήθεια: Με τίτλο “Υπό επίθεση η Ευρώπη” γράφει για χτύπημα στην καρδιά της Ευρώπης από τους τζιχαντιστές και προβάλει δηλώσεις ψυχολόγου που παρείχε στήριξη σε τραυματίες για τις εικόνες που του περιέγραψαν. Αλλού αναφέρει ότι ΠΑΣΥΝΟ και Υπουργός Υγείας προχώρησαν επιτέλους σε διάλογο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι μίλησε ο πρώην Διευθυντής της Χελέκτωρ, Δ. Γιαννακόπουλος ενώ δόθηκαν στοιχεία και ονόματα για το ΧΥΤΥ και από το ΥΠΕΣ.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Σοκ και Δέος στην Ευρώπη” γράφει για διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες που κλονίζει την ήπειρο και πως οι νεκροί και οι τραυματίες είναι δεκάδες. Αλλού αναφέρει ότι υπήρχαν καβγάδες και κακοποίηση πριν το φονικό στη Λεμεσό με την νύφη και την πεθερά και το Γραφείο Ευημερίας παρακολουθούσε όλη την οικογένεια. Σε άλλο θέμα γράφει ότι σήμερα το πρωί θα αποφασίσουν οι εργαζόμενοι στο λιμάνι Λεμεσού για τερματισμό ή μη της απεργίας μετά την παρέμβαση της Επιτροπής Συγκοινωνιών στη Βουλή.

Χαραυγή: Με τίτλο “Τρεις οι απεργίες απέναντι στον ετσιθελισμό” γράφει ότι μετά τους νοσηλευτές και τους εργαζόμενους στην ΑΛΚ σε απεργία διαρκείας κατέρχονται από τις 6 Απριλίου και οι εργαζόμενοι στην ΑΗΚ ενώ υπάρχουν ενδείξεις για απεργία και από τους νοσηλευτές της ΠΑΣΥΔΥ. Αλλού γράφει για το τρομοκρατικό χτύπημα από τον ISIS στην καρδιά της ΕΕ που χαρακτηρίστηκε από τους Ευρωπαίους ηγέτες ως “επίθεση κατά της ΕΕ”. Σε άλλο θέμα αναφέρεται σε πρόταση νόμου από ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ για να αποπληρώνονται οι οφειλές στο ΤΚΑ με δόσεις.

Cyprus Mail: Με τίτλο “Σε υψηλό βαθμό κινδύνου πέρασε η Ευρώπη” γράφει ότι η (βελγική) αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο μετά την επίθεση του Ισλαμικού κράτους στις Βρυξέλλες που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 30 άτομα. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι η Αστυνομία στην Κύπρο βρίσκεται σε υψηλό βαθμό συναγερμού ενώ μεταξύ των τραυματιών στις Βρυξέλλες βρίσκονται και δύο Κύπριοι. Σε άλλο θέμα γράφει για αποτρόπαιο φονικό με τσεκούρι στη Λεμεσό.

Καθημερινή: Με τίτλο  “Από ιδιωτική εταιρεία θα περνά η μεταβίβαση τίτλων ιδιοκτησίας” γράφει για έντονες αντιδράσεις από μερίδα επιχειρηματιών για το προσχέδιο του σχετικού νομοσχεδίου. Αλλού γράφει για βόμβες στις δομές και αξίες της ΕΕ και πως σε συναγερμό βρίσκεται ολόκληρη η Ευρώπη. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι αναθεωρημένο έφτασε στα χέρια της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών το νομοσχέδιο για το leasing από το ΥΠΟΙΚ.