Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

efimerides

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα

Σημερινή: Με τίτλο  “Δεν έπεισε την αντιπολίτευση”, γράφει ότι δεν έμεινε ικανοποιημένη από την προχθεσινή ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας ενώπιον της Βουλής η πλειοψηφία των πολιτικών δυνάμεων. Αλλού, γράφει ότι επιστρέφει στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ ο Ζαχαρίας Κουλίας. Γράφει, επίσης, ότι αποφασισμένη να δώσει ένα τέλος στο θέμα που έχει προκύψει με το μέρος όπου θα κατασκευαστούν οι λιμενικές υποδομές για τις ανάγκες των εταιρειών υδρογονανθράκων είναι η Κυβέρνηση.

Αλήθεια: Με τίτλο “Ρεκόρ 7ετίας στην ανάπτυξη”, γράφει ότι η οικονομία αναπτύχθηκε το τέταρτο τρίμηνο του 2015 κατά 2,7% και συνολικά για το 2015 έφθασε το 1,6%. Αλλού γράφει ότι εντατικό διάλογο για γεφύρωση των διαφορών τους υποσχέθηκαν στην Υπουργό Εργασίας εργοδότες και συντεχνίες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας κατά τη χθεσινή τους συνάντηση. Η εφημερίδα φιλοξενεί επίσης πρωτοσέλιδα δηλώσεις του Έσπεν Μπάρθ Έιντε σύμφωνα με τον οποίον το περιουσιακό λύθηκε κατά 90%.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Πήρε φωτιά το μέτωπο”, γράφει ότι εάν η πρόθεση του Προέδρου Αναστασιάδη ήταν να δώσει απαντήσεις στα όσα κατηγορείται και κυρίως να τερματίσει το δημόσιο διάλογο περί μη ουσιαστικής ενημέρωσης κομμάτων και πολιτών, μάλλον δεν το έχει πετύχει. Γράφει, επίσης, ότι στην Κύπρο εξακολουθούμε να πίνουμε το ακριβότερο γάλα σε όλη την Ευρώπη. Η εφημερίδα δημοσιεύει επίσης πρωτοσέλιδα φωτογραφικό στιγμιότυπο από τον πρώτο γάμο ομοφυλοφίλων που έγινε χθες στην Κύπρο.

Χαραυγή: Με τίτλο “Όλα ανοικτά στο μέτωπο της Ξενοδοχειακής”, γράφει ότι οι διαβουλεύσεις για τη ξενοδοχειακή βιομηχανία συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο με την ανάμειξη της Μεσολαβητικής Υπηρεσίας και της Υπουργού Εργασίας, με την ελπίδα να υπερβούν τις δυσκολίες. Αλλού γράφει ότι πόρτα εξόδου δείχνει η Τράπεζα Κύπρου σε εκατοντάδες υπαλλήλους. Σε άλλο θέμα, η εφημερίδα γράφει ότι στα όρια εξαθλίωσης βρίσκονται οι μονογονεϊκές οικογένειες με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Μονογονεϊκών Οικογενειών να καταγγέλλει το κράτος για σωρεία παραβιάσεων των δικαιωμάτων των παιδιών αυτών των οικογενειών.

Cyprus Mail: Με τίτλο “Αναβρασμός στο ΔΗΚΟ”, γράφει ότι αναστάτωση επικρατεί στο ΔΗΚΟ, λόγω της στρατηγικής του Προέδρου του κόμματος να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές πρόσωπα που είτε σχετίζονται με άλλα κόμματα, είτε είχαν διαγραφεί από το κόμμα από την προηγούμενη ηγεσία. Η εφημερίδα δημοσιεύει επίσης πρωτοσέλιδα φωτογραφικό στιγμιότυπο από τη συνάντηση Μέρκελ – Κλούνεϊ για την προσφυγική κρίση. Αλλού γράφει ότι η καρναβαλίστικη παρέλαση στην Πάφο μεταφέρεται φέτος στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.