Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

efimerides

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα

Σημερινή: Με τίτλο  “Φορολογική αμνηστία για διακανονισμούς” και γράφει ότι στο στάδιο της σύνταξης βρίσκονται τα ν/σ με βάση τα οποία οι τράπεζες δεν θα πληρώνουν κεφαλαιουχικό φόρο και μεταβιβαστικά τέλη όταν αναλαμβάνουν την κυριότητα ακινήτων έναντι οφειλής δανειολήπτη στο πλαίσιο διακανονισμού για ΜΕΔ. Αλλού γράφει ότι επήλθε μείωση στον αριθμό των ανέργων. Επίσης η “Σ” αναφέρεται στο οικονομικό φόρουμ στο οποίο μίλησε ο Πρόεδρος της Αυστρίας.

Αλήθεια: Με τίτλο “Νυστέρι στις λίστες αναμονής για χειρουργεία” γράφει ότι σήμερα το Υπουργικό θα συζητήσει την πρόταση του Υπ. Υγείας για αντιμετώπιση του θέματος των μακρών λιστών στα κρατικά νοσηλευτήρια. Αλλού αναφέρει ότι διερευνώνται ποινικά αδικήματα για την εξαγορά της Uniastrum και φιλοξενούνται οι δηλώσεις για το θέμα του Γενικού Εισαγγελέα και του Αρχηγού Αστυνομίας. Σε άλλο ρεπορτάζ η “Α” αναφέρει ότι είναι εκτός κινδύνου όλοι οι διασωθέντες πρόσφυγες και ότι στα κρατητήρια οδηγήθηκαν τρία άτομα.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Τρόικα μέχρι τον Γενάρη” γράφει ότι μάλλον θα είναι η παρούσα θα είναι η τελευταία αξιολόγηση και θα είναι μακρά με διάρκεια ως το Γενάρη με επίκεντρο μεταξύ άλλων τα ΜΕΔ. Σε άλλο δημοσίευμα ο “Φ” αναφέρεται σε ηρωική μάχη των αρμοδίων αρχών για την διάσωση των ναυαγών και στις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν. Επίσης γράφει ότι διορίζεται ως νέα έφορος εσωτερικού ελέγχου της Δημοκρατίας η `Αννα Χριστοφόρου μέχρι πρότινος εσωτερικός ελεγκτής της ΑΗΚ.

Χαραυγή: Με τίτλο “Ρίχνει την μπάλα αλλού ο Εισαγγελέας” αναφέρει ότι ο ΓΕ παραπέμπει στην Αστυνομία για τις έρευνες και ανακρίσεις για θέματα οικονομίας με τον Αρχηγό Αστυνομίας να απαντά ότι ενεργεί υπό την εποπτεία, καθοδήγηση και κατόπιν οδηγιών του Εισαγγελέα. Αλλού αναφέρει ότι ήταν επιτυχής η επιχείρηση διάσωση των ναυαγών αλλά ο Γολγοθάς τους δεν έχει τέλος. Επίσης η “Χ” αναφέρεται στην επίσκεψη του ΓΓ του ΑΚΕΛ στο Νοσοκομείο Πάφου και στα προβλήματα που συζητήθηκαν.

Cyprus Mail: Με τίτλο “Σε νέο καταφύγιο οδηγούνται οι ναυαγοί” γράφει ότι οι διασωθέντες πρόσφυγες μεταφέρονται στην Κοκκινοτριμιθιά. Αλλού αναφέρει ότι εκατοντάδες πολίτες εξακολουθούν να είναι `παγιδευμένοι` εξαιτίας της αντιπαράθεσης στον ΟΣΕΛ. Επίσης η εφημερίδα πρωτοσέλιδα κάνει αναφορά σε ένα σπάνιο γαλάζιο διαμάντι που βγαίνει σε δημοπρασία και μπορεί να αποφέρει έως και 55 εκ δολάρια.