Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα 

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Καυτή η προεδρική ατζέντα” γραφεί ότι από τον Ιανουάριο θα υπάρξουν ενώπιον της Κυβέρνησης εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα και παραθέτει το Κυπριακό, τα ενεργειακά, τις τουρκικές προκλήσεις και την οικονομία, αναφέροντας ότι στην ατζέντα υπάρχουν πολλά θέματα, αλλά και “καυτές πατάτες”. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στις εκποιήσεις και γράφει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενεργεί ώστε να βρεθεί συναινετική λύση στην αναστολή του νόμου που ψήφισε η Βουλή για τις εκποιήσεις. Εξάλλου, αναφέρεται στο θέμα του πλοίου “Norman Atlantic”, περιγράφοντας ως δραματικές τις στιγμές που περνούσαν οι επιβάτες.

Αλήθεια: Με τίτλο Έξι στο εδώλιο για τις μίζες γράφει ότι σήμερα αναμένεται να καταχωρηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου η υπόθεση με τις μίζες του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Πάφου. Σε άλλο θέμα αναφέρεται σε δύο τραγωδίες, στη θάλασσα και στον αέρα, παραμονές του νέου χρόνου, του πλοίου Norman Atlantic και του αγνοούμενου αεροσκάφους της AirAsia. Σε άλλο θέμα γράφει ότι καταγγέλθηκε πως στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Κάτω Πύργου τοποθετήθηκε παράνομα κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης χωρίς αυτό να κοινοποιηθεί στο Γραφείο του Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Σημερινή: Με τίτλο“Θρίλερ εν πλω μ’ ένα νεκρό” και αναφέρεται στη δραματική προσπάθεια διάσωσης στο “Norman Atlantic”. Γράφει ότι ενώ το επιβατηγό και οχηματαγωγό έπλεε μεταξύ των ακτών της Ιταλίας και Αλβανίας βορειοδυτικά της Κέρκυρας εκδηλώθηκε φωτιά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν 478 επιβάτες. Προσθέτει ότι ένας Ελληνας επιβάτης είναι νεκρός. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ΑΚΕΛ – ΔΗΣΥ ξεκίνησαν πόλεμο για τις αποκρατικοποιήσεις. Η εφημερίδα αναφέρει αλλού ότι το δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει από σήμερα η πολύκροτη υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Πάφου, καθώς αναμένεται να καταχωρηθούν τα κατηγορητήρια.

Χαραυγή: Με τίτλο “Σε εφιάλτη μετατράπηκε το ταξίδι”αναφέρεται στη ναυτική τραγωδία στο οχηματαγωγό “Norman Atlantic” και στεγάζει την είδηση υπό τον τίτλο, γράφοντας ότι οι δυνατοί άνεμοι που έφθαναν μέχρι και 10 μποφόρ δυσχέραιναν την προσπάθειας διάσωσης επιβατών και πληρώματος. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στις ανησυχίες που διατυπώνει το ΑΚΕΛ για τις ιδιωτικοποιήσεις των κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών. Αναφέρεται επίσης ότι εν μέσω αντιδράσεων για το διάγγελμα Σαμαρά, η Βουλή των Ελλήνων ψηφίζει σήμερα εκ νέου για την εκλογή Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.