Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα 

Φιλελεύθερος: Με τίτλο «Δέσμευση για επανεκκίνηση» και γράφει ότι με αυτοκριτική διάθεση και αναγνωρίζοντας λάθη και παραλείψεις, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέστρεψε στα καθήκοντά του, ενώ απευθυνόμενος στους πολίτες και κάνοντας ανοίγματα προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις εξήγγειλε αποφάσεις και παρέπεμψε «σε μια νέα αρχή». Σε άλλο θέμα γράφει ότι τρίτη μαρτυρία καίει τον βουλευτή της ΕΔΕΚ Φειδία Σαρίκα. Επίσης γράφει ότι βρήκαν μάρτυρες που ενισχύουν τις καταγγελίες του διαιτητή Μάριου Παναγή.

Αλήθεια: Με τίτλο «Έτοιμος για νέα αρχή», αναφέρεται στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη, ο οποίος έκανε λόγο για διάλογο με τα κόμματα για Κυβέρνηση ευρείας αποδοχής, συνέχιση μεταρρυθμίσεων και μηδενική ανοχή σε σκάνδαλα. Σε άλλο θέμα, αναφέρεται στην απάντηση του Γενικού Εισαγγελέα στις επικρίσεις του ΑΚΕΛ για την απόφαση του Κακουργιοδικείου Λάρνακας, ο οποίος είπε «να κοιτάξουν τη φωλιά τους». Επίσης αναφέρει ότι μετά τα Χριστούγεννα καταχωρείται στο δικαστήριο η υπόθεση ΣΑΠΑ.

Σημερινή: Με τίτλο «Ανεπίτρεπτες αιχμές κατά του Δικαστηρίου»  γράφει ότι οι έντονες επικρίσεις του ΑΚΕΛ κατά της απόφασης του Κακουργιοδικείου Λάρνακας, σχετικά με την υπόθεση της Δρομολαξιάς και την ενοχή του στελέχους του κόμματος Βενιζέλου Ζανέττου, προκάλεσαν την αιχμηρή παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη. Σε άλλο θέμα γράφει ότι άρχισε ο χορός των συλλήψεων στο ποδόσφαιρο. Επίσης, αναφέρεται σε κομματικό σκηνικό στις εκλογές στην Πάφο.

Χαραυγή: Με τίτλο  «Ελάχιστες γιορτές χωρίς καμία εγγύηση», ότι μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα η πλειοψηφία των αιτητών του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος δεν έχουν πάρει την επιταγή, παρά τις διαβεβαιώσεις της Υπουργού Εργασίας ότι καμία οικογένεια δεν θα μείνει χωρίς εισόδημα στις γιορτές. Ακόμη, γράφει για πρώτο ένταλμα μετά τις καταγγελίες Παναγή. Αλλού, γράφει ότι αναπέμπεται ο νόμος για αναστολή εκποιήσεων, ενώ δεν υπάρχει κανένα δίχτυ προστασίας για μικροοφειλέτες.

Cyprus Mail: Με τίτλο  «Ο Πρόεδρος λέει mea culpa”, ότι κατά τη χθεσινή συνέντευξη, Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης παραδέχθηκε ότι δεν πήγαν όλα καλά κατά τους 22 πρώτους μήνες της διακυβέρνησης του ενώ εμφανίστηκε έτοιμος να συζητήσει το ενδεχόμενο Κυβέρνησης ευρείας αποδοχής με τα πολιτικά κόμματα. Αλλού γράφει ότι υπογράφηκε το συμβόλαιο για την ολοκλήρωση της Πλατείας Ελευθερίας. Επίσης γράφει για την πρώτη σύλληψη για την υπόθεση με τους στημένους αγώνες στο ποδόσφαιρο.