Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

efimerides

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα

Σημερινή: Με τίτλο  “Επιτυχής η επιχείρηση διάσωσης”, γράφει για τη χθεσινή διάσωση των προσφύγων, εκ των οποίων οι 87 μεταφέρθηκαν στο χώρο προσωρινής φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά και οι 20 που αιτήθηκαν άσυλο μεταφέρθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας αιτητών ασύλου στην Κοφίνου. Αλλού, γράφει ότι σήμερα Βγενόπουλος, Μπουλούτας και άλλα τρία πρόσωπα αναμένεται να δώσουν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που αφορούν την υπόθεση της πρώην Λαϊκής. Αλλού, γράφει ότι διατηρεί ελπίδες η Κυβέρνηση στο Κυπριακό, παρά την τουρκική στάση.

Αλήθεια: Με τίτλο “Πως διασώθηκαν οι 115 μετανάστες”, γράφει στο κύριο της θέμα ότι με απόλυτο συντονισμό οι υπηρεσίες της Δημοκρατίας εφαρμόζοντας το σχέδιο “Νέαρχος” διέσωσαν 115 μετανάστες όταν το σκάφος που επέβαιναν εξέπεμψε σήμα κινδύνου. Αλλού γράφει ότι αμφίρροπη μάχη δείχνουν οι δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Σε άλλο της θέμα γράφει ότι η Κύπρος έχει το ακριβότερο αγελαδινό γάλα στην Ευρώπη.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο “Οι Αμερικανοί ξανάρχονται” γράφει στο κύριο του θέμα ότι με πολλά θέματα στην ατζέντα της, όπως Κυπριακό, ενέργεια και μεταναστευτικό, έρχεται στη Λευκωσία η Αμερικανίδα Υφυπουργός Εξωτερικών Βικτώρια Νούλαντ. Αλλού, γράφει ότι στις 104 χιλιάδες έφτασαν τα οχήματα στην Κύπρο που δεν έχουν άδεια κυκλοφορίας, ενώ άλλα 68.700 είναι δηλωμένα ως ακινητοποιημένα. Σε άλλο του θέμα γράφει ότι αρχίζει σήμερα η μαζική κατάθεση αιτήσεων προς εξέταση στο Κτηματολόγιο από τις 78 χιλιάδες αγοραστών ακινήτων που παραμένουν εγκλωβισμένοι.

Χαραυγή: Με τίτλο “Πέταξαν έξω από Ελληνική τη `Δήμητρα`”, γράφει ότι σικέ αγώνας παίχθηκε σε βάρος της εταιρείας “Δήμητρα Επενδυτική” με τις ευλογίες της Κεντρικής Τράπεζας στην εκλογική συνέλευση της Ελληνικής Τράπεζας, αφήνοντας έξω τους δύο υποψήφιους της για το ΔΣ. Αλλού, γράφει για τις 115 ψυχές που διασώθηκαν στο παρά πέντε και ότι τρεις χιλιάδες ευρώ ήταν το αντίτιμο για να ξεφύγουν από την κόλαση του πολέμου. Σε άλλο της θέμα γράφει ότι χρειάζονται άμεσες νομοθετικές λύσεις για την πρόληψη της παιδικής κακοποίησης.