Πρωτοσέλιδα από εφημερίδες

efimerides

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες σήμερα

Σημερινή: Με τίτλο «Συμφωνία ή ρήξη για τη CYTA» και αναφέρει ότι καθοριστική συνάντηση θα έχει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τις πέντε συντεχνίες των εργαζομένων στη CYTA, σε μια προσπάθεια να πείσει πως δεν υφίσταται κανένας λόγος ανησυχίας σε ό,τι αφορά τα ατομικά τους δικαιώματα με την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού. Σε άλλο θέμα αναφέρεται σε μνημονιακή εβδομάδα για τη βουλή, η οποία θα κάνει αρχή με το θέμα των εγκλωβισμένων αγοραστών ακινήτων. Αλλού γράφει ότι θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη εντός της εβδομάδας για τις τιμές των καυσίμων που παραμένουν στα ύψη.

Αλήθεια: Με τίτλο «Κενά στον έλεγχο τιμολόγησης καυσίμων», αναφέρεται στο β` μέρος της συνέντευξης του Υπουργού Ενέργειας Γ. Λακκοτρύπη στην εφημερίδα, στην οποία αναφέρει ότι έχουν εντοπιστεί κενά στον έλεγχο της τιμολόγησης στην αγορά των καυσίμων. Σε άλλο θέμα γράφει ότι η Εκκλησία ρυθμίζει τα χρέη της και ότι θα δοθούν παραλιακά οικόπεδα στις Τράπεζες. Αλλού γράφει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί σήμερα τις συντεχνίες της CYTA στο Προεδρικό για να συζητήσουν το νομοσχέδιο για αποκρατικοποίηση του οργανισμού καθώς και τα εργασιακά και συνταξιοδοτικά δικαιώματά τους.

Φιλελεύθερος: Με τίτλο «Παρασκήνιο για εγγυήσεις» γράφει ότι πολλές και διαφορετικές είναι οι ιδέες που διαμορφώνονται παρασκηνιακά στο θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων, παρόλο που ακόμα δεν έχει συζητηθεί επί της ουσίας στις διαπραγματεύσεις. Αλλού γράφει ότι στον πυρετό των εκλογών ζει πάλι η Ελλάδα και οι τόνοι έχουν ανεβεί κατακόρυφα ενόψει των πρόωρων εκλογών που θα διεξαχθούν στη χώρα τον ερχόμενο μήνα. Σε άλλο θέμα γράφει ότι σε μια εβδομάδα κατεβάζουν ρολά τρία τηλεοπτικά κανάλια, το Capital, Extra και Mad αφού αρνούνται να καταβάλουν τα νέα αυξημένα και δυσβάστακτα τέλη που επέβαλε η επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister.

Χαραυγή: Με τίτλο «Ανοικτό το Βαρώσι για κατοχικούς και φίλους» ότι ομαλότερη από ό,τι φαντάζει, φαίνεται ότι μπορεί να είναι η επιστροφή της περίκλειστης περιοχής των Βαρωσίων, αφού όπως αποκαλύπτεται, δεν είναι τόσο περίκλειστη. Η η τ/κ διαδικτυακή εφημερίδα Gazedda Kibris αποκαλύπτει ότι αξιωματούχοι του κατοχικού στρατού μαζί με φίλους και συγγενείς τους απολαμβάνουν μέρα και νύχτα τις παραλίες των Βαρωσίων με όλες τις ανέσεις. Αλλού γράφει ότι καθοριστικά είναι τα επόμενα 24ωρα για το «Νοράτλας» αφού εντοπίστηκε το φτερό του αεροσκάφους. Σε άλλο θέμα γράφει ότι θυμήθηκε την έλλειψη κοινής πολιτικής ασύλου ο Γιούνκερ και λυπάται για τους πρόσφυγες.