Προτάσεις της Τζώρτζιας Κωνσταντίνου – Παναγιώτου για τη κάρτα φιλάθλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η υποψήφια ευρωβουλευτής και αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Τζώρτζια Κωνσταντίνου, Παναγιώτου, με ανάρτησή της καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις για τη κάρτα φιλάθλου και ταυτόχρονα, καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, αλλά και τους αρμόδιους φορείς, να αναλάβουν το συντομότερο δυνατό σχετική πρωτοβουλία για επίλυση του ζητήματος.

Αυτούσια η ανάρτησή της και το σχετικό βίντεο με συγκεκριμένες προτάσεις:

«H κάρτα φιλάθλου τελικά είχε απρόβλεπτες αρνητικές παρενέργειες στο ποδόσφαιρο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχουμε την τόλμη και την ειλικρίνεια να το αναγνωρίσουμε. Η πολιτική είναι μια δυναμική και τρέχουσα διαδικασία που πάντα θα πρεπει να προσαρμόζεται με ευελίξία στην πραγματικότητα και στα εκάστοτε δεδομένα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. Μέτρα που λαμβάνονται και δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να αναθεωρούνται. Ως έχει σήμερα το μέτρο, δυστυχώς έχει οδηγήσει στην ουσιαστική μείωση της προσέλευσης του κόσμου στα γήπεδα.

Ενόψει των πιο πάνω θεωρώ ότι η Κυβέρνηση σε συνεργασία με τη Νομοθετική Εξουσία θα πρέπει να προχωρήσουν σε άμεση τροποποίηση της σχετικής νομοθεσίας. Γι΄αυτό και σήμερα καταθέτω συγκεκριμένες προτάσεις.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ.»

https://twitter.com/i/status/1107986820766330880