Προσωπική ασφάλεια έχουν 3 δικαστές

Η πολύκροτη υπόθεση για το φόνο του Άντη Χατζηκωστή έχει τελειώσει καταδικάζοντας τους  κατηγορούμενους. Η αστυνομία εδώ και αρκετό καιρό παρέχει ασφάλεια στους 3 δικαστές του κακουργιοδικείου οι  οποίοι εκδίκασαν την υπόθεση.

Πληροφορίες από υψηλούς κύκλους αναφέρουν ότι θα συνεχίσουν να τους παρέχουν ασφάλεια από την αστυνομία υπό τον φόβο εγκληματικής ενέργειας εις βάρος τους των 3 δικαστών.

Τώρα που η υπόθεση θα πάει στο Ανώτατο δικαστήριο η αστυνομία θα παρέχει και στους δικαστές του Ανωτάτου δικαστηρίου που θα εκδικάσουν την υπόθεση, προσωπική ασφάλεια.

Οι ερευνητικές που έχουν αρχίσει για τα μεγάλα σκάνδαλα της οικονομικής καταστροφής στη Κύπρο. Όσοι δικαστές εκδικάσουν υποθέσεις θα χρειάζονται προσωπική ασφάλεια….

Δηλαδή με λίγα λόγια όπως πάμε θα ξεπεράσουμε και την Ελλάδα όπου ο κάθε βουλευτής και κάθε δημοσιογράφος έχει ένα αστυνομικό να τον τρέχει ξοπίσω δήθεν για να τον προστατεύει…..

Είναι καιρός ο νυν υπουργός δικαιοσύνης και δημοσίας τάξης, Ιωνάς Νικολάου, να δει πιο ζεστά το θέμα και να σταματήσουν αυτές όλες οι σπατάλες για προσωπική ασφάλεια.