Προσοχή: Κλειστή η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού – Όχημα προσέκρουσε σε ασθενοφόρο

Προσοχή: Κλειστή η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού – Όχημα προσέκρουσε σε ασθενοφόρο

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την Αλάμπρα, λόγω τροχαίας σύγκρουσης δύο οχημάτων, τα οποία έχουν ακινητοποιηθεί στο δρόμο. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω της αριστερής λωρίδας του δρόμου.

 

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν πλήρωμα ασθενοφόρου που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λεμεσό, σταμάτησε σε σημείο του δρόμου, για να παράσχει βοήθεια, αφού στην αντίθετη πορεία κατεύθυνσης, παρά την έξοδο προς Αλάμπρα, άλλο αυτοκίνητο είχε προσκρούσει στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα και ακινητοποιήθηκε στο σημείο. Ωστόσο στη συνέχεια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που κινείτο στην κατεύθυνση προς Λεμεσό προσέκρουσε στο ασθενοφόρο.

Οι οδηγοί των δύο ιδιωτικών οχημάτων παραλήφθηκαν από άλλο ασθενοφόρο για μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για ιατρικές εξετάσεις.

Ο δρόμος στην κατεύθυνση προς Λευκωσία είναι ανοιχτός, αφού το όχημα που είχε προσκρούσει στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα, έχει μετακινηθεί.