Προς τιμήν του Αρχηγού..

Αντιμετώπιση των πολιτών από την εξουσία με διακριτικότητα, ευαισθησία, όρους νομιμότητας και συνείδηση των δύσκολων συνθηκών.

Τη θεωρία προσπαθεί να κάνει πράξη η Κυπριακή Αστυνομία. Στο Αρχηγείο, έγινε πριν από λίγες ημέρες σύσκεψη όλων των ηγετικών βαθμίδων, υπό τον Αρχηγό Μιχάλη Παπαγεωργίου και παρουσία του υπαρχηγού Αντρέα Κυριάκου και των βοηθών αρχηγών.

Οι οδηγίες του Αρχηγού ήταν σαφείς . Σε έντονο ύφος ζήτησε από τους παρισταμένους να προχωρήσουν σε συστάσεις προς τα μέλη της τροχαίας να σταματήσουν να αιφνιδιάζουν τους οδηγούς, με σκοπό την επιβολή προστίμων.

Ο ίδιος ο κ. Παπαγεωργίου έχει γίνει δέκτης παραπόνων από πολίτες οδηγούς που έλαβαν κλήσεις για «ψήλου πήδημα», όπως και από συναδέλφους δημοσιογράφους, που είδαν τροχονόμους, κρυμμένους πίσω από θάμνους, δέντρα και κολόνες, να πετάγονται ξαφνικά στη μέση του δρόμου.

Την ευθύνη υλοποίησης της εντολής έχει ο διευθυντής τροχαίας Δημήτρης Δημητρίου.

Η εξουσία πρέπει να είναι ταγμένη στη στήριξη, την προστασία και την εξυπηρέτηση του πολίτη. Εισπρακτικές στρατηγικές σε μία χειμαζόμενη κοινωνία δεν χωρούν. Γι΄ αυτό και η πρωτοβουλία του κ. Μιχάλη Παπαγεωργίου είναι προς τιμήν του.