Προκήρυξη Διαγωνισμού Δημιουργίας Λογότυπου CySports Tourism

Η CySports Tourism προκηρύσσει την έναρξη του διαγωνισμού για δημιουργία του λογότυπου της. H CySports Tourism προσφέρει υποστηρικτικές υπηρεσίες σε αθλητές και σε ομάδες αθλητών, στα πλαίσια προώθησης και προβολής της Κύπρου ως ένα προορισμό που προσφέρει υψηλού επιπέδου αθλητικές υπηρεσίες και όχι μόνο.

Βασικά Στοιχεία Δημιουργίας Λογότυπου

1. Το λογότυπο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι μαυρόασπρο.
2. Στο λογότυπο θα πρέπει να εμφανίζεται ευκρινώς το url www.cysportstourism.com
3. Το λογότυπο θα πρέπει να είναι τετράχρωμο.
4. Χρησιμοποίηση χάρτη της Κύπρου (τουλάχιστον το περίγραμμα) και με Χρώμα του χαλκού Pantone 1385
5. Να υπάρχουν μέσα στο λογότυπο έντονα τα στοιχεία του αθλητισμού (από όσο το δυνατό περισσότερα αθλήματα)

Θα ληφθούν στα θετικά υπόψη η διαχρονικότητα του λογότυπου καθώς επίσης και η σύγχρονη, μοντέρνα φόρμα υλοποίησης του.

Από καθαρά ιστορικής άποψης και ενίσχυσης των ιδεών και προτάσεων σας, μπορείτε να δείτε το βίντεο που αφορά την ύπαρξη του αθλητισμού στην Κύπρο από τους αρχαίους χρόνους. https://www.youtube.com/watch?v=m3xTDbmicNc

Διάρκεια Διαγωνισμού

Όσοι γραφίστες επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να υποβάλουν την πρόταση τους μέχρι 31 Μαΐου 2017 στο email: cysportstourism@gmail.com Για απορίες ή διευκρινίσεις επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 99077695.

Ύψος βραβείου

Όλες οι υποβληθείσες προτάσεις θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή. Ο νικητής του διαγωνισμού θα λάβει χρηματικό βραβείο ύψους 200 ευρώ! Και θα σταλεί δελτίο τύπου από την εκδήλωση παρουσίασης στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Κύπρου και σε ΜΜΕ του απόδημου ελληνισμού.