Προεδρικό: Άρχισε η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτη τη στιγμή, η συνεδρία  του Εθνικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για τη συνάντηση που είχε με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί. Παράλληλα, θα αναφερθεί και στις επαφές του με την απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ, στις 31 Οκτωβρίου, αλλά και για τις διαφαινόμενες προοπτικές στο Κυπριακό.

Στη συνεδρίαση μετέχουν ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, ο πρώην Πρόεδρος Γιώργος Βασιλείου, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο Αντιπρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Πόλυς Παλλήκαρος, η Αναπληρώτρια Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών Έφη Ξάνθου, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου.