Προεδρικές Εκλογές 2018: Οι δικές μας προτάσεις φέρνουν το καινούργιο είπε ο Νικόλας

Οι δικές μας προτάσεις φέρνουν το καινούργιο. Η εμπιστοσύνη των πολιτών θα φέρει και θα κάνει πράξη την αλλαγήτόνισε ο Νικόλας Παπαδόπουλος κατά τη υποβολή υποψηφιότητας του:

Κατά την υποβολή της υποψηφιότητάς του, ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος ανέφερε τα ακόλουθα:

«Μπαίνουμε σήμερα στην τελική ευθεία για τη μεγάλη προσπάθεια για την αλλαγή. Με τιμά το γεγονός ότι σήμερα υπογράφουν και στηρίζουν τη δική μου υποψηφιότητα τα στελέχη των κινήσεων και των κομμάτων των δυνάμεων της αλλαγής. Με τιμά όμως ιδιαίτερα το γεγονός ότι προτείνει τη δική μου υποψηφιότητα μια εξέχουσα προσωπικότητα που ξεχωρίζει για τους αγώνες και την προσφορά του. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό, τον Βάσο Λυσσαρίδη, ως επίσης και τους δεκάδες νέους που βλέπουν στη δική μου υποψηφιότητα ελπίδα και προοπτική.

Συντάσσονται σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για αλλαγή πολίτες ανένταχτοι, από όλα τα κοινωνικά στρώματα και τους πολιτικούς χώρους. Συντάσσονται σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια το Μήνυμα Ελπίδας, η Αυτόνομη Πλατφόρμα, ο Σύνδεσμος Κατόχων Αξιογράφων, το Παρατηρητήριο. Συμμετέχουν οι Οικολόγοι, η Αλληλεγγύη, η ΕΔΕΚ, το ΔΗΚΟ. Όλοι μαζί συναποτελούμε μια τεράστια κοινωνική πλειοψηφία, η οποία θέλει να δει να τερματίζονται αποτυχημένες πολιτικές, που θέλουν να επαναφέρουμε την αξιοπρέπεια πίσω στον λαό μας, που θέλουν να διορθώσουμε αδικίες, να ενισχύσουμε το κοινωνικό κράτος, να αποκαταστήσουμε τη μεσαία τάξη, να αναπτύξουμε την κυπριακή οικονομία, να αντιμετωπίσουμε τη διαπλοκή, τη διαφθορά, να εφαρμόσουμε στην πράξη μια νέα στρατηγική για την Κυπριακή Δημοκρατία αλλά και για τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού. Οι δικές μας προτάσεις φέρνουν το καινούργιο. Η εμπιστοσύνη των πολιτών θα φέρει και θα κάνει πράξη την αλλαγή.

Θέλω να ευχηθώ το 2018 να είναι ευτυχισμένο και δημιουργικό για όλες και όλους. Και ελπίζω και εύχομαι το 2018 να φέρει αλλαγή, αξιοπιστία, ελπίδα και πάνω από όλα ελευθερία στην πατρίδα μας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».