Προδρόμου: Ο Νικόλας Παπαδόπουλος και το επιτελείο του δεν λένε την αλήθεια

Για παραποίηση γεγονότων από το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου, έκανε λόγο σήμερα ο  ΕκπροσώπουςΤύπου του ΔΗΣΥ κ. Πρόδρομος Προδρόμου δηλώνοντας ότι ο υποψήφιος κ.Νικόλας Παπαδόπουλος και το επιτελείο του δεν λένε την αλήθεια:

Η δήλωση του προέδρου του Γιούρογκρουπ με ημερ. 18 Μαρτίου 2013, την οποία επικαλούνται, δεν επιβεβαιώνει, αλλά διαψεύδει τους ισχυρισμούς του. Η δήλωση εκείνη προέτρεπε την κυπριακή Βουλή να πάρει απόφαση εγκρίνοντας τα «συμφωνημένα μέτρα», σύμφωνα με την απόφαση του Γιούρογκρουπ στις 16.3.13.

Ουδέποτε υπήρξε άλλη απόφαση εκτός από εκείνην που πρότεινε εφ’άπαξ ειδικό τέλος 6,75/9,9% (στην οποία η κυπριακή κυβέρνηση πρόσθεσε εξαίρεση των πρώτων 20 χιλιάδων).

Ήταν ο κ.Νικόλας Παπαδόπουλος, μαζί με την αντιπολίτευση, που απέρριψαν εκείνη την πρόταση και έτσι οδήγησαν μοιραία στο προαποφασισμένο (από το τέλος του 2012) «κούρεμα».

Αυτά είναι τα γεγονότα.

Αν κάποιος προσπαθεί σήμερα να εξαπατήσει είναι ο Ν. Παπαδόπουλος.

Ο υποψήφιος Νικόλας Παπαδόπουλος διεξάγει έναν προεκλογικό που μας θυμίζει άλλες εποχές:

. Τη μια με δήθεν «ηχογραφήσεις» του υπουργού Υγείας προσπαθεί να σπείρει ζιζάνια για την εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας.

. Την άλλη παραποιεί έγγραφα των διαπραγματεύσεων για να πει ότι ο Μ.Ακκιντζί θα… διορίζει ελληνοκύπριους βουλευτές!

. Τώρα διαστρέφοντας μια δήλωση προσπαθεί να πει ότι αναιρέθηκε η ηπιότερη πρόταση την οποία εκείνος απέρριψε κάνοντας αναπόφευκτο το κούρεμα και έτσι να αποκρύψει τις ευθύνες του.

ΥΓ. Προκαλεί όμως γενικά εντύπωση ότι ο κ.Παπαδόπουλος χρειάστηκε τεσσεράμισι χρόνια για να καταλάβει ότι… εξαπατήθηκε!