Προβλεψεις μέχρι 20 Μαίου – Ο ήλιος περνάει στον Ταύρο

Ο ήλιος περνάει στον Ταύρο

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μέχρι τις 6 Μαΐου διανύεις μια μεταβατική περίοδο, η οποία χαρακτηρίζεται από «τελειώματα» αλλά και νέα ξεκινήματα πάνω στις «στάχτες» του παλιού. Απαιτείται λοιπόν από την πλευρά σου μια «σοφή» διαχείριση των δεδομένων, στην κατεύθυνση της αποδοχής μιας νέας πραγματικότητας, όσο κι αν αυτή σε… στενοχωρεί! Αντίθετα η επιμονή σου στην διατήρηση του υπάρχοντος «καθεστώτος» μόνον ζημιά θα κάνει.
Τα καλά νέα είναι βέβαια ότι μετά την Νέα Σελήνη του Μαΐου, φαίνεται να διαμορφώνονται αναπτυξιακοί όροι κι όχι μόνον με την στενή οικονομική έννοια του όρου.

Οικονομικά
Αν έχεις κατά νου μια σημαντική επένδυση ή αγορά, καλό είναι να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου για τον Μάιο, όπου οι συνθήκες σε ευνοούν και μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες ευκολίες ή βοήθειες.
Το κλίμα θα αρχίσει να αλλάζει από τις 30/4, όταν η Αφροδίτη θα μπει στον Ταύρο αλλά τα… ακόμη καλύτερα θα αρχίσουν να εμφανίζονται μετά τις 6/5.
Μέχρι τότε πάντως, καλό είναι να αποφύγεις κάθε τι που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τα κεκτημένα σου.

Ερωτικά
Μέχρι τις 30/4, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σου προμηνύει ζωηρές εξελίξεις και πιθανότατα θα ζήσεις κάτι πολύ «δυνατό», φαίνεται όμως να απουσιάζουν η διάρκεια και η… ισορροπία!
Όσο για τον Μάιο, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι πολύ πιο ήπιες και μέσα σε όλα τα άλλα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα με καλή παρέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά                                                                                                                                                               Μέχρι την Νέα Σελήνη της 6ης Μαΐου, βρίσκεσαι σε μια περίοδο ανασυγκρότησης, η οποία συντελείται τόσο σε φυσικό, όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Ουσιαστικά καλείσαι να «ξεμπερδεύεις» με όλα αυτά που μπλοκάρουν την εξέλιξη σου, είτε πρόκειται για παρασκηνιακές καταστάσεις, είτε για διατροφικές συνήθειες που σε φθείρουν. Στο «κόλπο» είναι φυσικά και απωθημένα ή ψυχικές στρεβλώσεις, που καλό είναι να περάσουν από μια διαδικασία «κάθαρσης», ώστε να… αποδοθείς καθαρός στην κοινωνία!
Έτσι κι αλλιώς αμέσως μετά την Λαμπρή φαίνεται να ανοίγονται νέοι δρόμοι στην ζωή σου, κάτι που θα νιώσεις να συμβαίνει σε πολλούς τομείς.
Όσο για τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις κάποιες λύσεις που έχεις «συρτάρι» σου.

Οικονομικά
Μέχρι να βγει ο Απρίλιος, τον «λόγο» στα οικονομικά σου έχουν κυρίως ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη, κάτι βέβαια που δεν δείχνει -και δεν είναι- ασφαλές σε σχέση με τα κεκτημένα σου αλλά ούτε και σε σχέση με τις όποιες αναπτυξιακές κινήσεις έχεις κατά νου. Απαιτείται λοιπόν προσεκτική διαχείριση και μια συμβιβαστική διάθεση απέναντι σε όλα εκείνα που θα ήθελες να γίνουν αλλά δεν προχωρούν.
Από εκεί και ύστερα όμως το κλίμα βελτιώνεται και παρά τις όποιες δυσκολίες, έχεις τον τρόπο να αντεπεξέλθεις επιτυχώς στις προκλήσεις της ζωής, έχοντας και τα… τυχερά σου!

Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή θα αρχίσει να βελτιώνεται κατακόρυφα, από τις 30/4 που η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ζώδιο σου. Λίγο η αυξημένη γοητεία σου, λίγο κάποια τυχερά «συναπαντήματα», θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου στα ύψη και ξέρεις βέβαια ότι στις σχέσεις η καλή σου ή όχι διάθεση είναι το «βαρόμετρο» της ευτυχίας σου.

Μέχρι τότε πάντως μπορεί να προκύψουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σε σοκάρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ανήκεις στους –θετικούς ή αρνητικούς- πρωταγωνιστές της περιόδου και η τελική έκβαση των πραγμάτων θα εξαρτηθεί κατά πολύ από τον τρόπο που θα επιλέξεις να χειριστείς πρόσωπα και καταστάσεις. Σημείο αιχμής φαίνεται να είναι οι «άλλοι» και οι συνεργασίες σου, που απ’ ότι φαίνεται θα σε δυσκολέψουν αρκετά. Εδώ η «μαγική συνταγή» για να αποφύγεις τα χειρότερα είναι να θέσεις έγκαιρα τα όρια σου, μην επιτρέποντας να γίνεις «βορά» σε συμφέροντα τρίτων.

Στην περίπτωση δε που αρχίσει να διαφαίνεται μια ρήξη με πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντος σου, προσπάθησε να εξαντλήσεις το διπλωματικό σου πνεύμα και την ικανότητα σου στις «πατέντες»… υπεκφυγής, αφού έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο να βγει άκρη.
Επιπλέον, καλείσαι να διαχειριστείς και τα «ανάποδα» του ανάδρομου Ερμή, που στην πλειοψηφία τους όμως αναφέρονται στις εξωτερικές σου δράσεις (επικοινωνία, μετακινήσεις κλπ). Αντίθετα, σε ένα πιο «εσωτερικό» επίπεδο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις αξιολογήσεις και τις… αναδρομές σου, βάζοντας σε μια τάξη τα «πρέπει» και τα «θέλω» σου.

Οικονομικά
Ίσως είναι η κατάλληλη περίοδος για να επικεντρωθείς στην φροντίδα του εαυτού σου κι όσα έξοδα κάνεις στην κατεύθυνση της σωματικής ή ψυχικής σου ευεξίας αναμένεται να «πιάσουν τόπο».
Τα καλύτερα πάντως έρχονται μετά την Νέα Σελήνη της 6ης Μαΐου, οπότε ανοίγει ο δρόμος για μια σημαντική χρηματοδότηση ή την εξασφάλιση εγγυήσεων, όπως επίσης και για οτιδήποτε αφορά σε περιουσιακά θέματα. Ίσως μάλιστα να λάβεις και μια σημαντική βοήθεια από την οικογένεια σου.

Ερωτικά
Τα «μπερδέματα» μεταξύ φίλων φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο μέχρι τις 30/4. Από εκεί και ύστερα είναι πιθανόν να βρεθείς στον… αστερισμό των κρυφών σχέσεων κι είναι βέβαια μια καθαρά δική σου υπόθεση το πώς θα διαχειριστείς τα λεπτά σημεία μιας τέτοιας κατάστασης.
Γενικότερα πάντως η παρουσία του Άρη και του Κρόνου στον Τοξότη δεν ευνοεί την εξομάλυνση των συνθηκών στην προσωπική σου ζωή, τουναντίον προαναγγέλλει κρίσεις και εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μέχρι την Νέα Σελήνη της 6ης Μαΐου, καλείσαι να διαχειριστείς αλλαγές ανατροπές και αντιφατικά δεδομένα που όσο να ‘ναι σε κουράζουν και σε αποσυντονίζουν. Μάλιστα η… αναμενόμενη απροθυμία σου να υιοθετήσεις ένα νέο μοντέλο, είτε στην δουλειά σου, είτε γενικότερα στην ζωή σου, μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά, αφού τελικά όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ η προσπάθεια σου να διατηρήσεις το ίδιο καθεστώς δεν θα αποδώσει.
Θα ήταν βέβαια ευχής έργον να δρομολογήσεις εσύ τις αναγκαίες αλλαγές, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα έχεις το ψυχολογικό πλεονέκτημα και επιπλέον το… σύμπαν με το μέρος σου!
Μετά την Λαμπρή πάντως, φαίνεται να ανανεώνεται ο κύκλος των γνωριμιών και των ενδιαφερόντων σου κι είναι πιθανό να βρεθείς σε μια εξαιρετικά δημιουργική φάση, με «μπόνους» ένα όμορφο ταξίδι.

Οικονομικά
Εδώ η κατάσταση προβλέπεται κάπως ασταθής και κατά περιόδους δύσκολη, κυρίως λόγω των αναταράξεων που «πλανώνται» πάνω από το εργασιακό σου περιβάλλον. Ίσως μάλιστα η Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών να σου κρύβει και κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις, ιδιαίτερα αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα.
Ωστόσο, ο Μάιος δείχνει πολύ πιο αισιόδοξος κι… επιβοηθητικός, αφού όποια κι αν είναι τα προβλήματα σου θα μπορέσεις να βρεις τις κατάλληλες «απαντήσεις» με την συνδρομή φίλων και γνωστών.

Ερωτικά
Η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου θα αυξήσει αναπόφευκτα και το «target group» των υποψηφίων, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και κάποιοι/ες που μπορούν να σε καλύψουν τόσο οικονομικά, όσο και κοινωνικά. Διάλεξε και… πάρε, δηλαδή! Αν τώρα εσύ θέλεις να επιμείνεις στα δύσκολα, δεν έχεις παρά να ενδώσεις σε ένα γοητευτικό μεν αλλά και «ακατανόητο» για τα δεδομένα σου άτομο, που θα κάνει την κίνηση του μέχρι τις 30/4.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Μέχρι να φύγει ο Απρίλιος καλείσαι κυρίως να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο και γενικότερα να μάθεις καινούρια πράγματα, είτε αυτά θα σου χρησιμέψουν στην δουλειά σου, είτε στην πληρότητα των γνώσεων σου. Παράλληλα όμως ίσως χρειάζεται μια «επιφυλακή» στις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου, αφού παρά το εξαιρετικό ενδιαφέρον που μπορεί να έχουν, ίσως να εξελιχθούν με απρόβλεπτο ή περιπετειώδη τρόπο.

Με την Νέα Σελήνη της 6ης Μαΐου, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μια νικηφόρα πορεία προς τα εμπρός, είτε αυτό αναφέρεται καθαρά στα επαγγελματικά σου, είτε σε μια οποιαδήποτε διάκριση στον στίβο της ζωής. Συμπέρασμα; Ότι φιλόδοξο έχεις κατά νου ξεκίνησε το μετά την Λαμπρή κι όλα θα πάνε καλά.
Όσο για τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να διορθώσεις ελλείψεις του παρελθόντος και να ενεργοποιήσεις «ξεχασμένες» προοπτικές.

Οικονομικά
Βοήθειες και υποστηρίξεις που θα αλλάξουν το κλίμα προς το καλύτερο, είναι βέβαια στο πρόγραμμα αλλά μετά τις 6/5, οπότε δεν έχεις παρά να κάνεις λίγη υπομονή!
Μέχρι τότε προσπάθησε να αποφύγεις νομικές εμπλοκές που μπορεί να σου στοιχίσουν, ιδιαίτερα σε σχέση με εργασιακά θέματα. Επιπλέον να θυμάσαι ότι ένα «καλοπληρωμένο» ταξίδι δεν είναι κατ’ ανάγκη και καλό. Αξίζει όμως τον κόπο να ξοδευτείς για σεμινάρια ή οτιδήποτε προάγει το πνεύμα σου.

Ερωτικά
Η συνεχιζόμενη παρουσία του Άρη και του Κρόνου στον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει νέες προστριβές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη «μαγιά» για την δημιουργία μιας νέας σχέσης που το πιθανότερο είναι να αποδειχθεί αρκετά προβληματική. Τυπικά πάντως, συγκρούονται το νέο με το παλιό, κάτι που ίσως αποτυπωθεί και… ηλικιακά σε δύο διαθέσιμες επιλογές
Ωστόσο, ο ανάδρομος Άρης ενδέχεται να σου φέρει κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ώστε να δοθεί η συνέχεια και το τέλος μιας κατάστασης που είχε μείνει «μετέωρη».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η εποχή προσφέρεται για ταξίδια αναψυχής, ιδιαίτερα μετά τις 30/4, που η Αφροδίτη θα βρεθεί στον Ταύρο, φρόντισε όμως να εξαντλήσεις την προνοητικότητα σου, αφού ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες αναποδιές και λάθος συνεννοήσεις.
Γι’ αυτό είναι σκόπιμο να επισκεφθείς μέρη ή πρόσωπα που γνωρίζεις καλά.
Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλούν να χειριστείς με προσοχή και υπευθυνότητα ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου. Κι αν πρόκειται να ξεσπάσει κάποιου είδους κρίση, δες την σαν μια ευκαιρία και δυνατότητα να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, τόσο σε τεχνικό επίπεδο, όσο και αναφορικά με τις σχέσεις με τους οικείους σου.
Μετά την Λαμπρή πάντως, οι προοπτικές σου βελτιώνονται κατακόρυφα κι είναι βέβαιο ότι θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες και βοήθειες για να προοδεύσεις όπου επιθυμείς.

Οικονομικά
Μέχρι τις 6/5 καλείσαι να αλλάξεις τον μέχρι τώρα τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων. Ίσως μάλιστα η ίδια η ζωή να σε «αναγκάσει» να το πράξεις, ύστερα από μια ανατροπή των ισορροπιών, που ναι μεν θα σου δημιουργήσει ένα είδος «σοκ», από την άλλη πλευρά όμως θα ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά σου ώστε να ξεφύγεις από την «μέγγενη» εξαρτήσεων που σε κρατούν πίσω.
Στο ίδιο διάστημα ενδέχεται να προκύψει μια οικονομική εμπλοκή με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Αν πάντως έχεις κατά νου μια σημαντική επένδυση ή αγορά, καλό είναι να κινηθείς μετά την Νέα Σελήνη της 6ης Μαΐου.

Ερωτικά
Ο Απρίλιος μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά «καυτός», χωρίς όμως να σου εξασφαλίζει διάρκεια και αξιοπιστία. Αν μάλιστα συνάψεις μια νέα σχέση, το πιθανότερο είναι να σου δώσει να καταλάβεις πολλά για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου αλλά… μέχρι εκεί!
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 30/4 θα αρχίσεις να εισπράττεις πολλά… κοπλιμέντα, ενώ αν ταξιδέψεις θα έχεις και τα «τυχερά» σου.
Στην περίπτωση δε, που ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο μόνιμο, όσο και «επαρκές» από οικονομική και κοινωνική άποψη, θα βρεθείς πολύ κοντά στον «στόχο» σου μετά την Νέα Σελήνη της 6ης Μαΐου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Μέχρι την Νέα Σελήνη της 6ης Μαΐου, το σύμπαν σε καλεί να αλλάξεις πολλά από τα δεδομένα της ζωής σου κι αν δεν το πράξεις από μόνος/η σου, τότε δεν αποκλείεται να «συρθείς» πίσω από τις εξελίξεις. Κι εδώ είναι που πρέπει να θυμάσαι πως όταν ένα πράγμα κλείνει τον κύκλο του, ότι κι αν κάνεις δεν μπορείς να το φέρεις πίσω.
Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σου εφιστούν την προσοχή στις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου, αφού ίσως κληθείς να αντιμετωπίσεις ποικίλες αντιξοότητες.
Ακόμη μπορεί να υπάρξουν «τριβές» κι εντάσεις με πρόσωπα του συγγενικού σου περιβάλλοντος.
Αντίθετα όμως, όσον αφορά στις πνευματικές αναζητήσεις σου και την βελτίωση της τεχνικής σου κατάρτισης, αμφότεροι οι πλανήτες θα στηρίξουν κάθε προσπάθεια σου.

Οικονομικά
Αξίζει να περιμένεις μέχρι τις 6/5, αφού από εκεί και ύστερα φαίνεται να ανοίγονται προοπτικές, που μέχρι χθες δεν υπήρχαν. Ίσως μάλιστα να πάρεις τα πρώτα δείγματα μιας εύνοιας λίγο νωρίτερα, όταν δηλαδή θα μπει η Αφροδίτη στον Ταύρο.
Και πέρα από το πόσα έχεις να λαμβάνεις, εκείνο που θα μετρήσει περισσότερο είναι η βελτίωση της ψυχολογίας σου, που θα σε κάνει να χαμογελάσεις περισσότερο!

Ερωτικά
Μέχρι τις πρώτες ημέρες του Μαΐου, οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες, χωρίς ωστόσο να συνιστούν την έναρξη μιας σχέσης που… ήρθε για να μείνει! Το κλίμα είναι μάλλον περιπετειώδες κι ίσως είναι σκόπιμο να μην εγείρεις προσδοκίες για κάτι περισσότερο από «έξτρα» καταστάσεις που δεν έχεις ξαναζήσει.

Μετά τις 6/5, τα πράγματα θα αρχίσουν να ηρεμούν, με συνέπεια να μπορέσεις να απολαύσεις τα καλά του έρωτα χωρίς δυσκολίες και προβληματισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μέχρι τις 6/5 καλείσαι είτε να αλλάξεις το πλαίσιο στις εργασιακές σου σχέσεις, είτε να προσαρμοστείς δημιουργικά στα νέα δεδομένα που προκύπτουν. Επιπλέον, η περίοδος είναι κατάλληλη για να φροντίσεις τον εαυτό σου, αφήνοντας πίσω σου ανθυγιεινές συνήθειες ή έναν τρόπο ζωής που έγινε συνακόλουθος με πάθη και εξαρτήσεις.
Από εκεί και ύστερα, η Νέα Σελήνη του Μαΐου θα σου ανοίξει νέους δρόμους, φέρνοντας πιθανότατα στην ζωή σου μια συνεργασία που θα σε βοηθήσει να «αλλάξεις επίπεδο».
Ανάλογα γόνιμες μπορεί να είναι και οι κάθε είδους κοινωνικές δράσεις σου κι από αυτήν την άποψη δεν θα έπρεπε να χάσεις την ευκαιρία για ένα «άνοιγμα» από το οποίο θα έχεις μόνον κέρδη.
Οικονομικά
Η παρουσία του Άρη και του Κρόνου στον Τοξότη προμηνύει έντονες διεκδικήσεις και εμπλοκές στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να ανακύψει κι ένα «ξεχασμένο» θέμα από το παρελθόν.
Όμως, όποια δυσκολία κι αν αντιμετωπίζεις δεν έχεις παρά να περιμένεις μέχρι τις 6/5, κάνοντας πρακτικά μια συντήρηση δυνάμεων, αφού στο μετέπειτα διάστημα θα έχεις ένα πλήθος ευκολιών και βοήθειες από άλλους. Αν μάλιστα καταφέρεις να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό και την τάση σου να γίνονται τα πράγματα «όπως ακριβώς τα θέλεις», θα καρπωθείς άμεσα τα οφέλη μιας συνεργασίας.
Δείξε λοιπόν μεγαλύτερη ευελιξία κι όλα θα πάνε καλά.
Ερωτικά
Κι εδώ το καλό σου διάστημα ξεκινά με την Νέα Σελήνη της 6ης Μαΐου, αν μάλιστα έχεις κάποιες… μεγάλες προσδοκίες για τα προσωπικά σου, το σύμπαν μπορεί να σου κάνει το χατίρι!
Τα θετικά σημάδια θα αρχίσουν να εμφανίζονται από τις 30/4, όταν θα μπει η Αφροδίτη στον Ταύρο, ενώ ο ανάδρομος Ερμής στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σου φέρει κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η παρουσία του Άρη και του Κρόνου στο ζώδιο σου μπορεί να συμβάλλει σε διαδοχικές παλινδρομήσεις, αφήνοντας σου τελικά μια αίσθηση ότι τίποτα δεν γίνεται σωστά και τίποτα δεν ολοκληρώνεται όπως θα ήθελες. Όλα αυτά όμως δεν σημαίνουν παρά ένα πράγμα, ότι δηλαδή είσαι σε μια φάση συνολικής ανασύνταξης των δυνάμεων σου και είναι προτιμότερο να περιμένεις και να στοχάζεσαι παρά να δρας.
Παράλληλα όμως ο ανάδρομος Άρης μπορεί να αναδείξει κάποιες καλλιτεχνικές τάσεις σου ή άλλες δεξιότητες-δραστηριότητες, που για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχες βάλει στο περιθώριο.

Οικονομικά
Οι ελπίδες σου για κάτι πολύ καλό εναποτίθενται στην Νέα Σελήνη της 6ης Μαΐου, η οποία μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά «αβανταδόρικη» για τους στόχους και τις επιδιώξεις σου, δίνοντας σου μάλιστα έναν «αέρα» μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Και πέρα από τις βοήθειες που θα πάρεις από «ισχυρούς» παράγοντες, θα σου δοθεί η δυνατότητα για μια πλήρη ανανέωση του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς, κάτω από συμφέροντες οικονομικούς όρους.

Ερωτικά
Μέχρι τις αρχές Μαΐου, ενδέχεται να βιώσεις έντονες αναταράξεις στην προσωπική σου ζωή, κάτι βέβαια που θα σε προβληματίσει περισσότερο αν είσαι ήδη σε μια σχέση.
Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις κάποιες μοναδικές ή «εξωτικές» εμπειρίες που είναι ικανές να σου αλλάξουν την άποψη για κάποια πράγματα αλλά και να σε… διαφωτίσουν σε σχέση με τις πραγματικές επιθυμίες σου. Σπάζοντας ταμπού και ξεπερνώντας τα όρια σου γίνεσαι… άλλος άνθρωπος, αυτό είναι το μήνυμα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε προσανατολίζουν στην τακτοποίηση θεμάτων που έχουν να κάνουν κυρίως με την υγεία και την διατροφή σου, κάτι μάλλον αναπόφευκτο, αφού αν αδιαφορήσεις μπορεί να υποστείς και τις… συνέπειες!
Επιπλέον, ο ανάδρομος Άρης μπορεί να αναζωπυρώσει μια παλιά έχθρα ή έναν ανταγωνισμό που νόμιζες ότι είχε «ξεθυμάνει» αλλά από ότι φαίνεται κρατάει ακόμη κάποια «υπόλοιπα».
Παράλληλα, μέχρι τις αρχές Μαΐου, θα σε απασχολήσουν θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια σου, όπου ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές ή ανατροπές ισορροπιών.

Οικονομικά
Αν εξαιρέσει κανείς κάποια έκτακτα έξοδα για την αποκατάσταση ζημιών τεχνικής φύσεως, δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις, όσον αφορά τουλάχιστον τα… μετρητά! Κι αυτό γιατί σε σχέση με περιουσιακά ή κληρονομικά θέματα ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες «εκπλήξεις» μέχρι τις αρχές Μαΐου.
Ωστόσο, η Νέα Σελήνη της 6ης Μαΐου μπορεί να επηρεάσει θετικά κάθε επενδυτική ή επιχειρηματική σου προσπάθεια, ανοίγοντας νέους δρόμους, κάτι που μπορεί να σε αποζημιώσει και με το παραπάνω για τις όποιες «ατυχίες» έχουν προηγηθεί.

Ερωτικά
Εδώ φαίνεται πως βρήκες το… κοκαλάκι της νυχτερίδας και η προσωπική σου ζωή μπορεί να πάρει άλλες διαστάσεις μέσα στο επόμενο διάστημα. Η καλή αρχή θα γίνει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 30/4 αλλά σίγουρα η Νέα Σελήνη που ακολουθεί είναι «όλα τα λεφτά» και το μόνο που μπορεί να αποτρέψει ένα ευτυχές γεγονός είναι η υπερβολική επιφυλακτικότητα σου και φυσικά η μεγεθυμένη ανασφάλεια σου. Χαλάρωσε λοιπόν και… απόλαυσε το!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη εξακολουθούν να σε… ταλανίζουν με ποικίλα προβλήματα και δύσκολες εξελίξεις που στην πλειοψηφία τους αφορούν σε φίλους/ες και γνωστούς/ες.
Παράλληλα όμως ο ανάδρομος Άρης μπορεί να ξαναζωντανέψει τις προοπτικές μιας συλλογικής ή κοινωνικής παρέμβασης σου, η οποία παρά την σχετικά περιορισμένη χρονική διάρκεια της (2-3 μήνες περίπου), θα σε κάνει να θυμηθείς κάποιες… ένδοξες ή αγωνιστικές στιγμές του παρελθόντος.
Παράλληλα, μέχρι τις αρχές Μαΐου καλείσαι να εντρυφήσεις σε ποικίλα γνωστικά αντικείμενα, βελτιώνοντας το μορφωτικό σου επίπεδο αλλά και την τεχνική σου κατάρτιση. Υπάρχει βέβαια και το σοβαρό ενδεχόμενο να έρθεις σε σύγκρουση με ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη στην ζωή του, χωρίς μάλιστα να μπορείς να κάνεις και πολλά για να διορθώσεις την κατάσταση.
Από εκεί και ύστερα, η Νέα Σελήνη της 6ης Μαΐου αναμένεται να επιδράσει θετικά στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου αλλά πολύ περισσότερο σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου.

Οικονομικά
Μέχρι τις αρχές Μαΐου η κατάσταση είναι «κομψί – κομψά», κάτι που σημαίνει ότι δεν αναμένονται ούτε σημαντικές ζημιές, ούτε κάποια εντυπωσιακή επιτυχία. Ίσως μόνον κάποιες «αβαρίες» στον τεχνικό εξοπλισμό σου να σε βάλουν σε παραπάνω έξοδα.
Ωστόσο, μετά τις 6/5 η τύχη σου… διογκώνεται και θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημα σου είτε άμεσα, είτε έμμεσα ύστερα από μια σημαντική διάκριση σου.
Στο «πλάνο» είναι και μια ουσιαστική βοήθεια από την οικογένεια σου.

Ερωτικά
Εδώ η… φύσις ησυχάζει και δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις, που στην παρούσα φάση ταλαιπωρούν κυρίως τους φίλους και τις φίλες σου. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση θα μπορέσεις να την συσφίξεις ακόμη περισσότερο μέσα από κοινές δράσεις εμπειρίες αλλά και… χαρές!

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη της 6ης Μαΐου μπορεί να συνεισφέρει θετικά σε οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία αλλά και τα ταξίδια σου. Κι αν ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο… προλάβει να σε ταλαιπωρήσει με τα «σκέρτσα» του, η «βασιλεία» του θα λήξει σύντομα, αφήνοντας σου για κληρονομιά την επίσκεψη σου σε μέρη που σου θυμίζουν πολλά αλλά και τις επαφές με πρόσωπα που είχες καιρό να δεις.
Λίγο πιο δύσκολα είναι τα πράγματα σε σχέση με τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα σου, που αντί να μειώνονται, ολοένα και αυξάνονται. Κι επειδή για την ώρα, με τον Άρη και τον Κρόνο να σε «επιβλέπουν» από τον Τοξότη, δεν προβλέπεται κάποιου είδους «χαλάρωση», φρόντισε να είσαι εντάξει και το κυριότερο να μην γκρεμίζεις γέφυρες με πρόσωπα που έχουν εξουσία επάνω σου.
Οικονομικά
Μέχρι τις αρχές Μαΐου ενδέχεται να υπάρξουν αρκετές ανατροπές στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι ότι αν δεν έχεις να περιμένεις τίποτα το ιδιαίτερο, τότε η ζωή μπορεί να σε αιφνιδιάσει ευχάριστα.
Αν όμως θεωρείς τα πάντα ως δεδομένα και «σίγουρα», καλά θα κάνεις να αλλάξεις μυαλά και τακτική πριν βρεθείς σε δύσκολη θέση!
Επιπλέον, σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις μπορεί να παίξει και η ποιότητα της σχέσης σου με κάποιο ισχυρό πρόσωπο, που έχει τον τρόπο να σε «ανεβάσει» ή να σε «κατεβάσει» με ένα του… νεύμα!
Καλό είναι λοιπόν να μην «κτυπάς την γροθιά στο μαχαίρι», ούτε βέβαια να κάνεις «πονηριές» που αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν, με «ενοχλητικές» συνέπειες στις απολαβές σου.

Ερωτικά
Η Νέα Σελήνη της 6ης Μαΐου ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για μια «επισημοποίηση» που θα σε αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο/η. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση που σε καλύπτει, είναι πιθανό να χαρείς από μια ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή του/της συντρόφου σου.
Αν πάλι νιώθεις πως «κάτι σου λείπει» από την νυν σχέση σου, θα έχεις την ευκαιρία «να κάνεις το κομμάτι σου» κι όπου… βγει!
Εξ άλλου ο ενεργός Δίας που εξακολουθεί να σε συντροφεύει είναι το ίδιο καλός στους γάμους και τα διαζύγια, εξασφαλίζοντας σε αμφότερες τις περιπτώσεις μια ουσιαστική οικονομική αποκατάσταση!