Προβλέψεις με τις κάρτες των Αγγέλων

Οι μαντικές κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν το άμεσο μέλλον και αποκαλύπτουν τα μυστικά της Αγάπης για τις σχέσεις και τους συντρόφους.

Κριός: Η Κάρτα- Η ΦΙΛΙΑ
Σίγουρα ένα άτομο, που έχει κατακτήσει το φιλικό τομέα της ζωής σας δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα, να σας προσεγγίσει και να θελήσει να κατακτήσει και την καρδιά σας. Αυτό πιθανόν, να συμβεί και με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο… από το παρελθόν σας.

Ταύρος: Η Κάρτα- Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
Αυτό που ζείτε μέσα στην προσωπική σας ζωή, είναι πολύτιμο και για τον άνθρωπο σας. Το σύμπαν, θα σας αποδώσει πίστη, χρήμα και ραγδαίες εξελίξεις που μόνο θα σας δικαιώσουν. Αυτό θα έχει την ισχύ του… και για τους αδέσμευτους.

Δίδυμοι: Η Κάρτα- Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Μπορεί να μην έχετε ξεχάσει τελείως το άγονο παρελθόν σας, αλλά αυτά τα καλά, που σας περιμένουν το επόμενο διάστημα σίγουρα θα σας κάνουν και πάλι να βρείτε τους καλούς σας ρυθμούς. Ο μεγάλος έρωτας ζυγώνει και με πολλές εκπλήξεις.

Καρκίνος: Η Κάρτα- Η ΔΥΝΑΜΗ
Εσείς είστε αυτοί που θα πάρετε τις τελικές αποφάσεις, για την ερωτική σας ζωή και την πορεία της σχέσης σας. Το αγαπημένο σας ταίρι, έχει ακουμπήσει στο 100% την αγάπη του επάνω σας και αυτό είναι κάτι, που θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.

Λέων: Η Κάρτα- Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Είσαστε σε μια εξαιρετική φάση της ζωής σας, που θα δείτε επιτέλους, πολλές στατικές καταστάσεις, να εξελίσσονται και να σας ποδίσουν, το αποτέλεσμα που ζητάτε. Ένας πρώην σύντροφος, θα σας επισκεφτεί αλλά και μια σημαντική πρόταση εργασίας θα σας γίνει.

Παρθένος: Η Κάρτα- Η ΑΓΑΠΗ
Είσαστε το ερωτικό επίκεντρο μιας προσωπικότητας, που έρχεται πια με φόρα και θέλει να κατακτήσει το μυαλό και την καρδιά σας. Αυτό είναι και κάτι που το είχατε ψυχολογικά ανάγκη, να το ζήσετε. Απολαύστε το μαζί με την οικονομική άνεση, που θα σας προσφερθεί.

Ζυγός: Η Κάρτα- ΚΥΜΜΑΤΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ
Μπορεί να ευχηθείτε και να είστε βέβαιοι, ότι όλο αυτό θα εισακουστεί. Αν ζητάτε, να έχετε μια ακόμη επικοινωνιακή ευκαιρία με το άτομο που ακόμη σκέφτεστε –αγαπάτε, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα την έχετε. Αξιοποιήστε την λοιπόν …σωστά.

Σκορπιός: Η Κάρτα- Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ
Αυτά τα σχέδια που είχατε οργανώσει με τον σύντροφο σας, θα αρχίσουν μέσα στο επόμενο διάστημα, να γίνονται πραγματικότητα. Ακόμη περισσότερο, για αυτούς που περίμεναν… κάποια αποδέσμευση από το παρελθόν.

Τοξότης: Η Κάρτα- Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ
Το χαμόγελο, που υπάρχει τώρα στα χείλη σας, θα γίνει μόνιμο. Έχετε όλη την ευλογία και εύνοια του σύμπαντος, για να ολοκληρώσετε τους σκοπούς σας. Και τους αισθηματικούς και του υλικούς. Ακόμη και οι χωρισμένοι, θα έρθουν και πάλι σε αισθηματική συμφωνία.

Αιγόκερως: Η Κάρτα- Η ΑΡΜΟΝΙΑ
Είσαστε αξιαγάπητοι. Αυτό είναι και ένα χαρακτηριστικό, που θα πείσει έναν πιο παλιό σας σύντροφο, να ξανασκεφτεί και να προσπαθήσει άμεσα κάτι για εσάς τους δύο. Μέχρι τότε αφεθείτε στην αγάπη, των φίλων και των δικών σας ανθρώπων.

Υδροχόος: Η Κάρτα-ΜΑΓΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ
Ακούστε μόνο το ένστικτο σας, ασχέτως του τι φωνάζει η καρδιά και το μυαλό. Να είστε σίγουροι, ότι όποια απόφαση και να πάρετε, θα είναι και η σωστή. Μείνετε αυτό το χρονικό διάστημα, μόνοι και συγκεντρωθείτε στα θέλω σας.

Ιχθείς: Η Κάρτα- Η ΔΥΝΑΜΗ
Η ισχύς είναι μέσα σας. Αυτό είναι και ένα χαρακτηριστικό που κάνει τον άνθρωπο σας, να αισθάνεστε απόλυτη ασφάλεια δίπλα σας. Στον αντίποδα για τους αδέσμευτους, τους κάνει να θέλουν να ζήσουν περισσότερα… αλλά πάντα ποιοτικότερα.