Προβλέψεις με τις κάρτες των Αγγέλων για όλα τα ζώδια

Οι μαντικές κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν το άμεσο μέλλον και φέρνουν στην επιφάνεια όλα τα μυστικά των σχέσεων και της αγάπης, σε κάθε μορφή της.  

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια για 2 εβδομάδες:

Κριός: Προσωπική Αγγελική Κάρτα: Η ΜΟΥΣΙΚΗ

Εσείς σίγουρα έχετε πληγωθεί από τις δύσκολες και ακατανόητες συμπεριφορές του ανθρώπου σας, που δεν μπορεί αυτήν την εποχή να λύσει τα θέματα, που ακουμπούν το παρελθόν του. Από την δική σας την μεριά, μην κάνετε κάτι πιεστικό, καθώς οι λύσεις θα έρθουν νωρίς μέσα στο 2018. Τα οικονομικά σας, θα έχουν ανέλπιστη άνοδο.

Ταύρος: Προσωπική Αγγελική Κάρτα: Η ΜΑΓΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

Είσαστε ευλογημένοι αυτήν την εποχή…με όλα αυτά που σας έχουν λείψει να σας παρουσιάζονται άμεσα. Ο σύντροφος σας, έχει αντιληφθεί πια τα λάθη του, και θα κάνει ότι μπορεί, έτσι ώστε εσείς να αισθανθείτε και πάλι ασφαλείς και με ματιά στον κοινό σας ορίζοντα. Τα εργασιακά σας… θα γίνουν πιο βατά με τις ανάγκες σας.

Δίδυμοι: Προσωπική Αγγελική Κάρτα: ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ

Δεν θα κάνετε κάτι υπερβολικό μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς σας έρχεται κάποια θετική είδηση, από τα παλιά, που θα σας αναστατώσει. Μέσα στις ευχές σας, υπάρχει και η ελπίδα, για μια επανένωση με κάποιον που ακόμη αγαπάτε. Κάτι ανάλογο λοιπόν συμβαίνει… και από την άλλη μεριά που θα κινητοποιηθεί άμεσα.

Καρκίνος: Προσωπική Αγγελική Κάρτα: Η ΑΓΑΠΗ

Μέσα στις επόμενες ημέρες… θα έχετε πολλές εκπλήξεις και στα ερωτικά και στα οικονομικά σας. Από την μια ο παρόντας σύντροφος σας, να σας κάνει ζήλιες και από την άλλη κάποιος παλιός εραστής, να θέλει να του δώσετε ευκαιρίες για επανασύνδεση. Εσείς προς το παρόν …απολαύστε τις γιορτές.

Λέων: Προσωπική Αγγελική Κάρτα: Η ΑΡΜΟΝΙΑ

Αυτά που περιμένετε, θα σας έρθουν μέσα στις επόμενες ημέρες… και θα σας ανοίξουν τις πύλες του 2018, με τις καλύτερες προδιαγραφές. Ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας, κάνει και αυτός τα σιωπηλά του όνειρα, που μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα σας φέρουν κοντά σε μια επόμενη δέσμευση. Οικονομικά θα σταθείτε καλύτερα.

Παρθένος: Προσωπική Αγγελική Κάρτα: Η ΔΥΝΑΜΗ

Αν έχετε υπομονή….όλα θα γίνουν όπως τα έχετε σκεφτεί. Η σχέση σας μπορεί, θα εξελιχθεί και να απομακρυνθεί πια από το παρελθόν και τους ενοχλητικούς του παρόντος. Τα οικονομικά σας δεδομένα, θα σας στηρίξουν. Μόνοι που αποζητούν μια καινούργια αγκαλιά και αυτό να έχει μόνιμο χαρακτήρα, θα την έχουν στις πρώτες ημέρες του νέου έτους. Η ζωή σας αλλάζει άρδην.

Ζυγός: Προσωπική Αγγελική Κάρτα: Η ΦΙΛΙΑ

Θα δείτε, ότι ο σύντροφος σας, θα σας δείξει τον πιο συναισθηματικό του χαρακτήρα και θα σας κάνει και τις προτάσεις, που πραγματικά έπρεπε, να σας τις είχε προσφέρει εδώ και καιρό. Πολλά και τα καλά, που θα έρθουν στην καθημερινότητα των χωρισμένων, μέσα από επανασυνδέσεις ξαφνικές αλλά και νέα πρόσωπα που θα τους πολιορκήσουν.

Σκορπιός: Προσωπική Αγγελική Κάρτα: Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ

Είσαστε διστακτικοί με αυτήν την νέα γνωριμία, που έχετε κάνει… που μια φεύγει και μια εμφανίζεται. Το ιδανικό είναι την επόμενη φορά να ανακοινώσετε τα όρια σας και από την μεριά σας, να τα κρατήσετε. Εκεί και θα δείτε τις μεγάλες αλλαγές. Χρήματα, σπουδές και εργασιακά, κινούνται υπέρ σας.

Τοξότης: Προσωπική Αγγελική Κάρτα: Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Μπορεί να υπάρχει ακόμη μέσα στην καρδιά σας, η ελπίδα για κάποιον παλιό σας εραστή, αλλά οι μέρες σας προσφέρουν και μια νέα σημαντική γνωριμία, που θα σας ανοίξει τις πόρτες του μέλλοντος. Οι εν σχέση θα δουν τον σύντροφο τους, να τους μιλά για το μέλλον, για γάμο, οικογένεια…αγορές.

Αιγόκερως: Προσωπική Αγγελική Κάρτα: Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Αυτά που θα δείτε και θα ακούσετε από τον σύντροφο σας, θα σας γιατρέψουν την καρδιά. Είσαστε το ζώδιο που φέτος το 2018, θα δεχτεί τις περισσότερες προτάσεις για κάτι πιο σοβαρό. Ακόμη και όσοι έχουν μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνοι ή έχουν βγει από σχέση…θα έρθουν μπροστά σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Υδροχόος: Προσωπική Αγγελική Κάρτα: Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Θα βγείτε, από το άγχος που σας προκαλούν άνθρωποι, που δεν είναι ταιριαστοί με τα δικά σας δεδομένα. Κάποιοι από εσάς, πιθανόν και να θελήσουν για ένα χρονικό διάστημα, να μείνουν μόνοι τελείως, και να ηρεμήσουν, από όλα αυτά που τους έχουν συμβεί. Το χρήμα θα είναι συμμαχικό επάνω σας.

Ιχθείς: Προσωπική Αγγελική Κάρτα: Η ΔΥΝΑΜΗ

Είσαστε αστραποβόλοι και αυτό είναι κάτι που ο άνθρωπος σας, το ζηλεύει. Μην εκπλαγείτε αν σας έρθει κάποια πρόταση δεσμευτικού χαρακτήρα. Οι εργένηδες θα βρουν νέο ταίρι αλλά… και οι χωρισμένοι σύντροφοι – σύζυγοι, πιθανόν και να θελήσουν να μιλήσουν πιο ώριμα, και να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στην σχέση τους.