Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Αστρολογία: Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας για το 1ο, δεκαήμερο Δεκεμβρίου. Ο Δεκέμβριος έρχεται και προσφέρει μια πολλή καλύτερη διάθεση σε όλα τα ζώδια. Δεν χωρούν άλλες πια καθυστερήσεις και αναβολές σε πρακτικές και συναισθηματικές υποθέσεις!

Κριός : Η Κουκουβάγια

Η προσωπική σας ζωή αλλάζει και σας δίνει, αυτόν που θέλετε. Οι δράσεις οι μυστικές του ατόμου που αγαπάτε, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σας κάνουν να είστε μαζί πια και μόνιμα. Το κρυφτούλι απλά λήγει!
Τυχερή ημερομηνία : 10 Δεκεμβρίου

Ταύρος : Η Καμήλα

Ίσως και κάποιες καταστάσεις μέσα στην ερωτική και την επαγγελματική σας ζωή, να έχουν υποστεί καθυστερήσεις, αλλά από τα μέσα του μήνα, θα διαπιστώσετε αλλαγές …που θα σας κάνουν να βρείτε και πάλι τον ρυθμό σας.
Τυχερή ημερομηνία : 08 Δεκεμβρίου

Δίδυμοι : Ζάρα – Το Λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Είτε εσείς είτε ο άνθρωπος σας, θα χρειαστεί μέσα στον Δεκέμβριο, να κάνετε μια μετακίνηση, για να συναντηθείτε. Αυτό είναι και κάτι που δεν μπορεί άλλο να αναβληθεί…καθώς πρέπει και οι δύο σας να πάρετε αποφάσεις.
Τυχερή ημερομηνία : 07 Δεκεμβρίου

Καρκίνος : Τατταρέτ – Η Χανούμισσα του Εβένου

Τις παλιές ιστορίες τις έχετε ξεχάσει και το μόνο που θέλετε είναι τώρα, να βρεθεί μια νέα αγάπη για να κατακτήσει την καρδιά σας. Και εσείς που είστε μέσα σε σχέσεις, θα πρέπει να λύσετε κάποια από τα καθημερινά σας ζητήματα.
Τυχερή ημερομηνία : 01 Δεκεμβρίου

Λέων : Μπέντες – Το Τζαν του Σμαραγδιού

Για να είναι ισορροπημένη αυτή η σχέση, εσείς έχετε πραγματικά αφιερώσει πολύ χρόνο και ενέργεια. Τώρα είναι και μια απόφαση, από την μεριά του συντρόφου σας για να σας προσφέρει και κάτι ανάλογο και αληθινό.
Τυχερή ημερομηνία : 03 Δεκεμβρίου

Παρθένος : Σελάνα – Το Τζαν του Εβένου

Οι εκπλήξεις θα έρθουν από την καινούργια εβδομάδα, όπου θα έχετε τις αποκαλύψεις σε όλο τους το μεγαλείο από κάποιον που ξέρετε ότι, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θέλει να κατακτήσει την καρδιά σας.
Τυχερή ημερομηνία : 09 Δεκεμβρίου

Ζυγός : Ουρμία – Η Σουλτάνα του Ρουμπινιού

Το μυαλό σας στροβιλίζεται, μέσα σε μια ασταμάτητη πίκρα, για όλα αυτά που γίνονται, αλλά ποτέ δεν λύνονται. Οι μέρες θα δώσουν επαφές με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και ίσως μερικές λύσεις να κάνουν την εμφάνιση τους.
Τυχερή ημερομηνία : 05 Δεκεμβρίου

Σκορπιός : Επραχάτ – Ο Σουλτάνος του Σμαραγδιού

Μάλλον η διάθεση σας δείχνει σε όλους και πολύ πιο συγκεκριμένα, σε έναν ιδιαίτερο άνθρωπο, ότι δεν είστε και στα πολύ καλά σας. Οι καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή, πρέπει πριν το 2019, να αλλάξουν ριζικά.
Τυχερή ημερομηνία : 02 Δεκεμβρίου

Τοξότης : Η Παιδούλα

Δεν μπορείτε να δώσετε άλλον χρόνο αλλά και παρουσία, μέσα σε καταστάσεις δύσκολες ερωτικές, που δεν έχουν κάποιο μέλλον. Σίγουρα το ταίρι σας, αυτό το έχει καταλάβει και μέσα στον Δεκέμβριο, θα προβεί σε σχετικές δράσεις.
Τυχερή ημερομηνία : 05 Δεκεμβρίου

Αιγόκερως : Τα Άνθη

Οι έρωτες και τα πάθη είναι γύρω σας και μόνο σας κάνουν και κοιτάτε, αλλά χωρίς να επιλέγετε! Ίσως ακόμη και τα συναισθήματα σας, να είναι δεμένα με το παρελθόν, αλλά μην προσπερνάτε και τις καλές περιπτώσεις στο παρόν σας.
Τυχερή ημερομηνία : 06 Δεκεμβρίου

Υδροχόος : Το Κλειδί

Οι οικονομικές αλλαγές που θα έρθουν στον δρόμο σας, θα είναι πραγματικά ένα βάλσαμο που θα σας δώσει και την ευχέρεια, λίγο αργότερα…για να λύσετε και προβλήματα μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό – γάμο.
Τυχερή ημερομηνία : 07 Δεκεμβρίου

Ιχθείς : Το Μέγα Διαμάντι

Έχετε βάλει στο στόχαστρο σας ένα πολύ συγκεκριμένο άνθρωπο. Το ξέρει και σίγουρα αυτό τον γοητεύει. Από την νέα εβδομάδα, το σύμπαν θα κανονίσει επικοινωνίες και προσωπικές επαφές, για κάτι περισσότερο στο μεταξύ σας.
Τυχερή ημερομηνία : 09 Δεκεμβρίου