Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας, για το 3ο δεκαήμερο του μήνα.

Κριός: Mida – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού
– Αυτά που αξίζετε θα τα εισπράξετε από τον άνθρωπο σας. Οι μέρες είναι καταπληκτικές για αυτούς, που έχουν την διάθεση για να τα ξαναβρούν με τον πρώην ταίρι τους.
– Εσείς οι αδέσμευτοι, θα έρθετε σε επαφή με πολύ περισσότερο κόσμο, κάτι που θα ανεβάσει τις μετοχές σας, σε ενδιαφέροντα κόσμο.

Ταύρος: Μέγα Διαμάντι
– Τίποτα δεν θα πάει χαμένο μέσα από την δική σας αληθινή προσφορά αγάπης. Το συντροφικό σας ταίρι, θα γυρίσει και θα σας ξανακερδίσει.
– Μπορείτε να σταυρώσετε τα χέρια σας και να περιμένετε εκπλήξεις. Μπορεί στο τώρα να μην κινείται τίποτα, όμως η νέα εβδομάδα θα σας ικανοποιήσει.

Δίδυμοι: Το Ρουμπίνι της Φωτιάς
– Μπορεί να είστε μεταξύ δύσκολων αποφάσεων, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι η βαθιά και αναλυτική σας σκέψη, θα σας δώσει την σωστή τελική απόφαση.
– Αν δεν μένετε ικανοποιημένοι από τον άνθρωπο σας, αυτό που επιβάλλεται να κάνετε, είναι να μιλήσετε και να συζητήσετε τις εκκρεμότητες.

Καρκίνος: Dastar – Η Χανούμισσα του Διαμαντιού
– Διατείνεστε ότι δεν πάτε πίσω σε υποθέσεις του παρελθόντος. Και όμως αυτήν την περίοδο, μέσα στο μυαλό σας έχει καρφωθεί μια τέτοια ιδέα.
– Πολλές οι προτάσεις, που θα σας γίνουν για εργασία. Χρήμα στα χέρια σας άφθονο, που θα σας δημιουργήσει μια καλύτερη ψυχολογία.

Λέων: Η Παιδούλα
– Δεν θα λάβετε καμία ανταμοιβή, για όλα αυτά που έχετε προσφέρει αυτοβούλως στην σχέση σας, αν τελικά το ταίρι σας είναι το ακατάλληλο για εσάς.
– Μπορείτε να μείνετε για ένα διάστημα μόνοι σας ερωτικά. Αυτό σίγουρα αυτήν την εποχή, μόνο καλό θα μπορούσε να κάνει στην διάθεση σας.

Παρθένος: Selana – Το Τζαν του Εβένου
– Ότι και αν συμβεί εσείς είσαστε προετοιμασμένοι. Αντιλαμβάνεστε ότι τα πράματα μέσα στον δεσμό σας, δεν είναι και τα καλύτερα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.
– Μην δεσμευτείτε σε λόγια και υποσχέσεις, σε νέους ανθρώπους που ακόμη δεν τους ξέρετε καλά. Πιθανόν και να σας απογοητεύσουν.

Ζυγός: Sunit – Ο Πασάς του Εβένου
– Κάντε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας και μην αφήνετε κανέναν λοιπόν να σας ζορίζει το μυαλό και την καρδιά. Αν αυτό λέγεται παρελθόν, τότε απαλλαγείτε από τις παλιές σκέψεις.
– Αυτό που επιθυμείτε να προσφέρετε στον άνθρωπο σας, κάντε το και χωρίς να σκέφτεστε, τι θα σας ανταποδοθεί. Έτσι είναι η αγάπη.

Σκορπιός: Bedes – Το Τζαν του Σμαραγδιού
– Αφήστε τις μόνιμες αψιμαχίες με τον σύντροφο σας. Δεν είναι λύση, Αν αυτό συνεχιστεί επί μακρόν, ίσως και η άλλη πλευρά, έμμεσα να μην θέλει αυτήν την λύση.
– Οι παράλληλοι δρόμοι, έχουν και τα όρια τους. Να είστε άκρως προσεχτικοί, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αποκαλύψεων.

Τοξότης: Dare – O Σουλτάνος του Διαμαντιού
– Εσείς καλό είναι να υπολογίζετε, μόνο στις δικές σας δυνάμεις. Κάντε αυτό που πρέπει, και επιτρέψτε στο ταίρι σας να αντιδράσει στους δικούς τους χρόνους.
– Μπορεί να βρίσκεστε σε ένα καθοριστικό σημείο, όπου οι αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν για τον τερματισμό, ή την επανασύνδεση της σχέσης σας.

Αιγόκερως: Το Σμαράγδι των Νερών
– Μην ενθουσιάζεστε με τις καινούργιες γνωριμίες, ίσως και να ξεφουσκώσουν γρήγορα. Επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ταιριάζουν περισσότερο.
– Αν δεν θέλετε να μένετε στάσιμοι, καλύτερα σταματήστε άμεσα να ρίχνετε κλεφτές ματιές, στο παρελθόν που δεν σας αξίζει. Τελικά.

Υδροχόος: Ο Νείλος
– Όλες σας οι καλές προσπάθειες, θα στεφθούν με πλήρη επιτυχία. Το άτομο για το οποίο καρδιοχτυπάτε, θα σας εμφανιστεί μέσα στις επόμενες 2-4 ημέρες.
– Μπορεί στο τώρα να έχετε κάποιες μικρές δυσκολίες στην αισθηματική συνεννόηση με τον άνθρωπο σας, αλλά ευτυχώς είναι μόνο προσωρινές.

Ιχθείς: Η Άγκυρα
– Πολλά τα σενάρια, που τρέχουν στο μυαλό σας και ίσως και τα περισσότερα να είναι αληθινά. Αν δώστε λίγο χρόνο, πιθανόν να διαφωτιστείτε και πρακτικά.
– Σκεφτείτε την περίπτωση να μείνετε μόνοι, μακριά από συναισθηματικές δεσμεύσεις. Ίσως και να σας βοηθήσει στην ψυχολογία σας.