Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Ο Μάιος  είναι και η καταλυτική εποχή που οι αισθηματικές σχέσεις, θα πάρουν την τελική τους ευθεία, είτε προς την επανασύνδεση  ή τον τελικό χωρισμό.

Αναλυτικές προβλέψεις:

Κριός: Η ΑΛΕΠΟΥ
Έχετε περάσει πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα και σίγουρα δεν έχετε σκοπό να ταλαιπωρήσετε, για πολύ ακόμη τον εαυτό σας.
Εσείς που είστε ελεύθεροι θα μπορέσετε να κάνετε την επανασύνδεση που ζητάτε τόσο καιρό με τον άνθρωπο σας. Το θέλει και ο ίδιος.

Ταύρος: Η ΚΑΜΗΛΑ
Κάποιος εδώ και καιρό καρτερεί μια απάντηση από εσάς. Σας έχει ξομολογηθεί τον έρωτα του και απλά περιμένει να δει την αντίδραση σας.
Τα εργασιακά και τα οικονομικά θέματα, που σας απασχολούν από τις 04/05 και μετά θα έχουν πάρει την ευθεία της λύσης τους.

Δίδυμοι: Η ΑΓΚΥΡΑ
Μην είστε και τόσο σίγουροι –εύπιστοι, για όλα αυτά που σας λένε και σας υπόσχονται. Κάντε λίγη υπομονή, και οι αποδείξεις θα έρθουν.
Οι έχοντες σχέση σε χιλιομετρική απόσταση, θα συναντηθούν και θα πάρουν καθοριστικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον τους.

Καρκίνος: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ
Είσαστε με την καρδιά ραγισμένη. Αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας έχει προσφέρει πολλές αναταραχές μέσα στην σχέση σας.
Όσοι είναι μόνοι, δεν θα πρέπει να εκπλαγούν από μια ερωτική εξομολόγηση που θα τους έρθει από ένα φιλικό πρόσωπο.

Λέων: ΜΟΥΝΖΟΥΡ – ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ
Οι προτάσεις που έχετε κάνει στον άνθρωπο σας, τον έχουν βρει σύμφωνο. Άρα αυτό που περιμένετε είναι να σας έρθει και η δική του γνώμη.
Ο κύκλος του παρελθόντος, ακόμη μέσα στο κεφάλι κάποιων δεν έχει κλείσει. Ειδήσεις αναμένονται που θα σοκάρουν.

Παρθένος: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ
Εσείς δεν θα συγχωρέσετε αυτά που έγιναν στο παρελθόν σας. Ειδικά αυτόν που σας έχει πονέσει. Ωστόσο, ασχοληθείτε με την ζωή σας.
Έχετε μπει ανάμεσα σε δύο παράλληλες ερωτικές ιστορίες, που δεν σας κάνουν όμως ευτυχισμένους. Πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας.

Ζυγός: ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ
Όλα αυτά τα σκληρά λόγια που έχετε ανταλλάξει με τον άνθρωπο σας, ένεκα του παρελθόντος του, θα ξεχαστούν και θα βρείτε και πάλι την πορεία σας.
Οι μόνοι του ζωδίου μέσα στον Μάιο, θα βρουν το καρμικό τους έτερον ήμισυ. Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

Σκορπιός: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ
Όλα αυτά που βαραίνουν την ψυχή σας, θα βρουν την λυτρωτική έξοδο, μέσα από την πολυπόθητη επανασύνδεση που τόσο καιρό ζητάτε.
Η μοναξιά για κάποιους έχει κάνει καλό τελικά στην ψυχολογία τους. Αυτό που μένει είναι να έρθουν και τα καλύτερα οικονομικά.

Τοξότης: ΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΕΒΕΝΙΝΟΣ
Είσαστε μέσα σε σοβαρές σκέψεις, πάνω στις περίεργες προτάσεις που σας έχει κάνει ο άνθρωπος σας. Ότι δεν σας αρέσει να το αλλάξετε.
Δεν έχετε και το απέραντο χρόνο στην διάθεση σας για να οργανώσετε καλύτερα την δουλειά σας και να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Αιγόκερως: ΣΕΛΤΣΟΥΚΣΑΣΣΑ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΟΥ
Αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν, είναι και οι καλύτερες σας εμπειρίες, έτσι ώστε στο άμεσο μέλλον να είστε πιο προσεχτικοί.
Ερωτικές προτάσεις θα σας κάνει κάποιος, που ανήκει στο εργασιακό – κοινωνικό σας χώρο, που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Υδροχόος: ΒΑΑΛΙΝΤΕ – ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
Το να είστε μπλεγμένοι μέσα σε πολλές παράλληλες αισθηματικές καταστάσεις, μόνο προσωρινή χαρά θα σας δώσει.
Πολλές οι ευκαιρίες που θα δοθούν σε αυτούς που αγαπούν ακόμη, για να τα ξαναβρούν με τον άνθρωπο τους.

Ιχθείς: ΙΣΦΑΧΑΝ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ
Οι χαρές και οι ευκαιρίες που σας πλησιάζουν, συσχετίζονται με αφθονία στα οικονομικά σας και ένα μεγάλο ΝΑΙ, από τον άνθρωπο που αγαπάτε.
Εσείς που έχετε σχέση με μεγάλη απόσταση, θα βρείτε τον πρακτικό τρόπο για να είστε πια μαζί και μόνιμα.