Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Με τον Μάρτιο να μας αποχαιρετά, η εβδομαδα αυτή θα είναι πιο ευκολη δινοντας την ευκαιρια σε όλους να ολοκληρώσουν τις ερωτικές τους υποθέσεις.

Ακόμη και δύσκολες επανασυνδέσεις, θα έχουν την ευκαιρία τους.

Αναλυτικότερα:

Κριός: Η Μπρατσέρα
Εσείς έχετε πια πάρει τις αποφάσεις σας. Δεν θα γυρίσετε πίσω σε ένα ταίρι που στο τότε, δεν σας σεβάστηκε και μόνο σας ταλαιπώρησε επί μακρόν. Τουλάχιστον το σύμπαν είναι έτοιμο, να σας αποδώσει κάποιον νέο έρωτα που θα σας θεραπεύσει.

Ταύρος: ASSYRANTA – Η Σουλτάνα του Εβένου
Πείτε την αλήθεια σας. Αν έχετε παράπονα η απορίες και θέλετε να μιλήσετε πιο ανοιχτά με τον άνθρωπο σας, είναι ίσως και η πιο κατάλληλη εποχή για να το κάνετε. Να είστε βέβαιοι, ότι δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να ανησυχείτε. Όλα εξελίσσονται ομαλά.

Δίδυμοι: GAMHAT- Ο Πασάς του Διαμαντιού
Είσαστε απόλυτα υπεύθυνοι για όλα αυτά τα κουτσομπολιά, που έχουν δημιουργηθεί στα περιβάλλοντα σας, και με αφορμή την σχέση σας. Αυτό σίγουρα είναι λάθος. Προσπαθήσετε να βρείτε την άκρη με τον άνθρωπο σας, χωρίς την παρέμβαση των τρίτων.

Καρκίνος: Ο Ήλιος
Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν εξελίξεις, που τόσο πολύ περιμένατε. Οικονομικά θα ανεβείτε και ίσως και κάποιοι να χρειαστεί να πάνε και ένα ταξίδι. Επανασυνδέσεις είναι στα προσεχώς και δυνατοί έρωτες για τους μοναχικούς.

Λέων: MOYNZOYR – Το Άλογο του Εβένου
Κάποια στιγμή, θα χρειαστεί να κάνετε ένα πιο σοβαρό διάλογο με τον σύντροφο σας, για όλα αυτά που από κοινού σκέφτεστε να κάνετε μέσα στην Άνοιξη. Ξεκινήστε πρώτα από όλα, να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Όλα τα άλλα θα γίνουν και με πολλή αγάπη.

Παρθένος: Το Κλειδί
Η οικογένεια σας έχει πολλά που θέλει να συζητήσει με εσάς. Ίσως αυτό το τελευταίο χρονικό έχετε χαθεί, εξαιτίας ενός νέου έρωτα. Όλα εσείς μπορείτε να τα ισορροπήσετε και να έχετε όλες τις πλευρές ικανοποιημένες. Επαγγελματικά, θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια.

Ζυγός: Η Κουκουβάγια
Μπορείτε να διώξετε κάποιους από την καθημερινότητα σας, που θα σας προβληματίζουν και σας βάζουν εμπόδια στην πορεία σας. Ακόμη και αυτό είναι το ταίρι σας. Οι μέρες της άνευ λόγου υπομονής, έχουν τελειώσει και εσείς πρέπει να ενεργοποιηθείτε.

Σκορπιός: MIDA – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού
Δεν έχετε πλέον και πάρα πολύ χρόνο, για να πάρετε αποφάσεις, γύρω από τον ποιον θέλετε να έχετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Τουλάχιστον θα ξεχωρίσετε το παρόν από το παρελθόν. Οι προσπάθειες σας θα πρέπει να επικεντρωθούν και στα εργασιακά σας θέματα.

Τοξότης: BEDES – Το Τζαν του Σμαραγδιού
Ακούστε όλα αυτά που έχετε ο άνθρωπο σας να σας πει. Τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν στην ζωή του, εξελίξεις που θα τον κάνουν να ξεφύγει από την οικονομική ανασφάλεια. Αυτό είναι και κάτι που θα τον κάνει να σας μιλήσει για το κοινό σας μέλλον.

Αιγόκερως: Η Καρδιά
Πολλά τα θέματα που έχετε να λύσετε. Επίσης δείχνετε και πάρα πολύ προβληματισμένοι με την πορεία, που έχει πάρει η αισθηματική σας σχέση. Μέσα στον τρέχοντα μήνα καλείστε να βρείτε και τις λύσεις. Τουλάχιστον τα επαγγελματικά σας είναι σε ανοδική πορεία.

Υδροχόος: SELANA- Το Τζαν του Εβένου
Εσείς δεν είστε ούτε για σκοπιμότητες αλλά και ούτε για παιχνιδάκια. Αυτό φροντίστε να το περάσετε και στον άνθρωπο, που τον τελευταίο καιρό έχετε σχέση. Μην αφήνετε περιθώρια για παρεξηγήσεις. Πολλές και οι σκέψεις των εν σχέση για πιο σοβαρές δεσμεύσεις.

Ιχθείς: Το Μέγα Διαμάντι
Το να περιμένετε κάποιον από το παρελθόν κα να χάνετε τον χρόνο σας με ελπίδες, δεν είναι και κάτι που σας αντιπροσωπεύει. Από τον επόμενο μήνα, καινούργιος κόσμος θα σας προσεγγίσει και θα ζητήσει κάτι περισσότερο. Είσαστε και τυχεροί στο χρήμα που θα σας λύσει τα χέρια.