Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας για το δεύτερο 10ήμερο Μαρτίου

Κριός: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Η δικαίωση θα έρθει για εσάς και την αισθηματική σας ζωή. Υπάρχουν καταστάσεις που θα λυθούν υπέρ του ανθρώπου σας και της σχέση σας. Σε αυτό θα βοηθήσει και η οικονομική του άνοδος άμεσα.

Ταύρος: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Κάποιος που κρύβει τον έρωτα, δεν τα έχει καταφέρει να σας αποπροσανατολίζει και τον έχετε καταλάβει. Είναι θέμα, λίγων ημερών, για να βγουν από τις δύο μεριές όλα τα συναισθήματα, και μια νέα σχέση να εξελιχθεί.

Δίδυμοι: ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Αν μπορείτε, κρατήστε σιγή ιχθύος στην ζωή σας, και αφήστε αυτόν από το παρελθόν που σας πολιορκεί, να σας πείσει για την αγάπη του. Όλα τα άλλα τα ξέρετε και τα έχει δει πολλές φορές σε επανάληψη. Λίγη υπομονή.

Καρκίνος: ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Έχετε πολλά να κάνετε μέσα στο επόμενο διάστημα, και το πιο σημαντικό είναι ότι θα έρθετε και πιο κοντά στο άτομο που αγαπάτε και σας αγαπάει. Η εποχή επιτάσσει δεσμεύσεις όλων των ειδών για εσάς. Τα ανοδικά οικονομικά σας θα παίξουν τον ρόλο τους.

Λέων: ΣΕΛΤΣΟΥΚΣΑΣΣΑ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ

Αν έχετε κάνει κάποια λάθος, σίγουρα με τον τρόπο σας, μπορείτε άμεσα να το διορθώσετε, στα μάτια και την καρδιά του ατόμου που θέλετε. Μόνο φροντίστε να μην το συνεχίσετε … και μετά δεν θα υπάρξει δρόμος γυρισμού.

Παρθένος: ΚΑΛΙΦ- ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα καταφέρετε να λύστε πολλές από τις προβληματικές καταστάσεις, που υπάρχουν μέσα στην σχέση σας και την εργασία σας. Δείξτε την προσωπικότητα σας και μην φοβάστε, όλοι θα σας ακολουθήσουν.

Ζυγός: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Εσείς είστε ο πυροσβέστης αυτής της σχέσης και το ξέρετε. Το ξέρει όμως και ο άνθρωπος σας, που θέλει να κάνετε και κάτι περισσότερο μέσα στην Άνοιξη. Κάποιοι από εσάς, με τα καλύτερα οικονομικά πατήματα, θα έχετε μέχρι και προτάσεις γάμου. Είναι κάτι που άνετα μπορείτε να το υποστηρίξετε.

 

Σκορπιός: ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Εσείς που όλοι σας αγαπούν και σας θέλουν κοντά σας, μπορείτε να κάνετε τις τελικές σας επιλογές γύρω, από ποιον θέλετε τελικά να έχετε μέσα στην ερωτική σας ζωή. Πιθανόν και να έρθει κάποιος από το παρελθόν σας, και να σας μπερδέψει.

Τοξότης: ΟΙ ΚΗΠΟΙ

Η διάθεση σας έχει ανοδική πορεία, που θα συμπαρασύρει και τις στατικές καταστάσεις, μέσα στην σχέση σας. Το σύμπαν θα βοηθήσει καταλυτικά και τους εν διαστάσει συντρόφους – συζύγους, για να συναντηθούν, να μιλήσουν και να βρουν την κοινή τους πορεία.

Αιγόκερως: ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Μην χαλάτε την διάθεση σας, και τον τρόπο που ζείτε, μόνο και μόνο για να είστε αρεστοί. Αυτό αντιθέτως δεν θα σας δώσει τα ερωτικά αποτελέσματα που ζητάτε. Εσείς που είστε μόνοι σας, θα δεχτείτε μια πρόταση επανασύνδεσης από μια παλιά σας σχέση.

Υδροχόος: Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Επιτέλους ο άνθρωπος σας, έχει καταλάβει τα λάθη του μέσα σε αυτήν την σχέση και επιθυμεί άμεσα, να κάνει πια ότι μπορεί να μην χωρίσετε. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει σίγουρα να αισθανθείτε πολύ πιο καλά …και να του δώσετε ακόμη μια ευκαιρία.

Ιχθείς: ΑΝΤΧΑΜΝΤΕΒΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Τα δύσκολα έχουν περάσει και αυτό είναι κάτι που πρώτος θα το υποστηρίξει ο άνθρωπος σας, που σας αγαπάει τόσο πολύ. Οι μέρες θα φέρουν λύσεις και σε αυτούς που έχουν χωρίσει. Οι τρίτες καταστάσεις θα λυθούν και οι ξένοι… θα υποχωρήσουν.