Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας για το τρίτο δεκαήμερο Ιανουαρίου:

Ο μήνας Ιανουάριος, φτάνει στο τέλος του, και φέρνει τα ζώδια πιο κοντά στις επιδιώξεις τους σε όλα τα επίπεδα. Ο καιρός αυτός, θα δώσει και πολλές επανασυνδέσεις.

Κριός : ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Εσείς που είστε σε μια αισθηματική αγωνία…για το αν τελικά το άτομο που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον θα σας πλησιάσει…να είστε σίγουροι, ότι αυτό θα γίνει και θα έχει και καλή συνέχεια. Εσείς είστε ωστόσο αυτοί, που θα δώσετε τον πιο κάτω ..ρυθμό!

Ταύρος : ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Είναι πολλά αυτά που έχετε προσφέρει …σε αυτόν τον άνθρωπο που αγαπάτε και πιο ειδικά στην σχέση σας. Πιθανόν να έχετε τις αντίστοιχες απαιτήσεις, αλλά ακόμη μην το φανερώσετε. Είναι ήδη αυτό που σκέφτεστε, μέσα στις προτεραιότητες της άλλης πλευράς.

Δίδυμοι : Η ΑΛΕΠΟΥ

Η αμίλητη στάση, που κρατάει το άτομο του ενδιαφέροντος σας, μάλλον αυτήν την εποχή σας έχει εκνευρίσει. Μην αφήσετε ακόμη υπονοούμενα, απλά περιμένετε και μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός, που θα βγουν πολλά στην επιφάνεια.

Καρκίνος : Η ΑΓΚΥΡΑ

Και εσείς κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι κυνηγάτε ένα φάντασμα, από το παρελθόν. Αυτό σίγουρα θα πρέπει κάποια στιγμή να λήξει, μέσα από μια ώριμη και σοβαρή συζήτηση, με το άτομο που σας απασχολεί. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην άλλη πλευρά…πάντως!

Λέων : ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Σας περιμένει πολλή δουλειά, και αντίστοιχα καλά οικονομικά δεδομένα. Η τύχη σας επεκτείνεται και στα ερωτικά σας θέματα, που πραγματικά έμειναν στάσιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα, θα έχετε τις ευκαιρίες για να καλύψετε τον χαμένο χρόνο.

Παρθένος : ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Πολλές και καλές ειδήσεις …θα έρθουν στο κατώφλι σας, που θα μιλούν για χρήματα και οικονομική πια ανάταση. Σε επόμενο στάδιο αυτό, θα δώσει και τις ευκαιρίες σε ζευγάρια που αγαπιούνται, να σκεφτούν το κοινό τους μέλλον…πιο σοβαρά!

Ζυγός : ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Εσείς που έχετε μεγάλες και σοβαρές μακροχρόνιες σχέσεις, μην παίζετε επικοινωνιακό κρυφτούλι …με κάποιον από το παρελθόν σας. Ένα λάθος, και όλα μπορούν να πάνε στράφι. Παραμείνετε εκεί που αγαπάτε και χωρίς άλλα…πειράματα.

Σκορπιός : ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Έχετε πολλά ενθύμια από το παρελθόν σας, που δεν σας επιτρέπουν να δείτε το παρόν σας πιο παραγωγικά …και σε όλους τους τομείς. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει αυτό το χρονικό διάστημα …να το συζητήσετε μέσα σας, και να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Τοξότης : Ο ΗΛΙΟΣ

Το ιδιαίτερο πρόσωπο, που σας αγαπάει, μπορεί αυτήν την εποχή να μην είναι και τόσο κοντά σας, λόγω δικών του περιστασιακών καταστάσεων, αλλά από την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου και μετά, όλα τα κενά και με τις δικές του τις πρωτοβουλίες…θα καλυφθούν.

Αιγόκερως : ΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΕΒΕΝΙΝΟΣ

Κάποιοι φίλοι σας, έχουν να σας φέρουν στο παρόν σας, μια γνωριμία που μάλλον ταυτίζεται με τα δικά σας δεδομένα. Η τύχη αυτήν την εποχή, σας υποστηρίζει σε ότι και να κάνετε, άρα πιθανόν ο έρωτας που ψάχνετε, να είναι πολύ κοντά σας.

Υδροχόος : Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Θέλετε να φύγετε πια από όλες αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, που σας πονούν και δεν σας αφήνουν περιθώριο για να κάνετε όλα αυτά που έχετε σκεφτεί πραγματικότητα. Οι πρακτικές και οικονομικές ευκαιρίες θα δοθούν…και σε επόμενο στάδιο, θα προκύψει και ένας νέος σύντροφος.

Ιχθείς : ΜΠΕΝΤΕΣ –ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Έχετε το σύμπαν και την μοίρα, να σας προσφέρουν όλα αυτά που στο παρελθόν σας έχουν λείψει. Χρήμα και ο άνθρωπος που θέλετε, πλησιάζουν…και αυτό θα έχει πια μόνιμο χαρακτήρα. Προσέξτε αυτήν την φορά να μην κάνετε… τα ίδια λάθη!