Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας για όλα τα ζώδια για το δεύτερο 10ήμερο Ιανουαρίου:

Ο Ιανουάριος συνεχίζεται με τις καλύτερες προδιαγραφές για όλα τα ζώδια. Σχέσεις και οικονομικά ξαναβρίσκουν τους ρυθμούς και αποδίδουν σε όλους…τα μέγιστα.

Πιο αναλυτικά:

Κριός: ΓΚΑΜΧΑΤ- Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Είναι πολλά αυτά …που έχουν γίνει σε σχέσεις και γάμους. Οι μέρες θα δώσουν ευκαιρίες για ομιλίες που θα φέρουν τα ζευγάρια – συζύγους – συντρόφους, πιο κοντά. Ακόμη και οι τυχόν χιλιομετρικές αποστάσεις… που χωρίζουν τους εραστές θα μηδενιστούν. Χρήματα που περιμένετε έρχονται.

Ταύρος: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Μια είδηση από εκεί που δεν το περιμένετε, έρχεται από έναν πρώην σύντροφο σας, που ζητά να σας δει. Εσείς που είστε μέσα σε σχέση, καλό είναι να διατηρήσετε τις επιφυλάξεις σας. Οι μέρες έχουν πολλά καλά να παρουσιάσουν στους αδέσμευτους, αλλά και στα οικονομικά όλων που είναι ανοδικά.

Δίδυμοι: ΤΟ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡ –ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Περνάτε μια παρατεταμένη ερωτική απογοήτευση, για την οποία είστε για ακόμη μια φορά 100% υπεύθυνοι. Σας έχει ξανασυμβεί και δώσατε για πολλοστή φορά, την ευκαιρία. Με τις ευχές…ότι δεν θα την ξαναπατήσετε στον άμεσο μέλλον, κάτι σας ξαναπλησιάζει. Τουλάχιστον ασχοληθείτε και πιο υπεύθυνα με τα εργασιακά σας, που έχουν τάση σταθεροποίησης.

 

Καρκίνος: ΑΝΤΧΑΜΝΤΕΒΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Στο διάβα σας σκορπάτε τον έρωτα και την αναστάτωση. Στα δίκτυα σας, έχει πιαστεί μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, που θα σας αποκαλύψει τις προθέσεις της άμεσα. Υπάρχουν και κάτι πιο παλιές σας εκκρεμότητες από το παρελθόν, που εντός του μηνός θα σας ψάξουν, και θα σας προτείνουν μια επανασύνδεση.

Λέων: ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Πολλά τα σκαμπανεβάσματα που έχετε μέσα στην σχέση σας, και κατά κύριο λόγο έρχονται από την μεριά και τα περιβάλλοντα του ανθρώπου σας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πείτε κάτι, ήδη έχετε γίνει αντιληπτοί. Οι μόνοι μέσα από τον εργασιακό τους χώρο, θα δεχτούν ένα νέο φλερτ που θα τους χαροποιήσει.

Παρθένος: ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ

Ούτε και εσείς ξέρετε ποιοι είναι οι φίλοι σας, ποιοι είναι αυτοί που είναι πολυπρόσωποι…και ποιος τελικά σας αγαπάει. Από την δική σας την μεριά, καλό θα ήταν να μην πιέσετε κανέναν για αποφάσεις, αλλά αντιθέτως να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε ποιος είναι αυτός που επιθυμεί να συμπορευτεί μαζί σας. Οι δεσμοί με πολλά χρόνια πορείας, θα πάρουν αποφάσεις για γάμο.

 

Ζυγός: ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Δεν θα σταματήσετε την δική σας πορεία, για χάρη κάποιου έρωτα που πάει και έρχεται. Αυτό είναι και κάτι που δεν θα το αφήσετε … και για πολύ καιρό ακόμη να συνεχιστεί. Θέλετε πια σταθερότητα και αλήθειες. Είναι μια εποχή που όλα αλλάζουν και μέσα από τις δικές σας δυναμικές. Δύο πράματα έχετε να περιμένετε σαν αντίδραση, είτε ξαφνικό λυτρωτικό χωρισμό, είτε μια μόνιμη και ισχυρή επανασύνδεση.

Σκορπιός: ΜΙΝΤΑ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Έχετε μπερδέψει δύο άτομα, με τα ερωτικά σας λόγια και καμώματα. Αυτό είναι και κάτι που σας αρέσει, και το μόνο που περιμένετε είναι να δείτε ποιος τελικά θα είναι ο τολμηρός, που θα κάνει τις προσπάθειες του, για να σας έχει μόνιμα στο πλάι του. Όλα τα άλλα σας είναι αδιάφορα. Μόνοι και χωρισμένοι, θα βρουν τον έρωτα …στην αγκαλιά μιας παλιάς τους ερωτοφιλίας.

Τοξότης: Ο ΔΡΟΜΟΣ

Είστε κάτω από την εύνοια του σύμπαντος … και αυτό θα σας στρώσει τα κόκκινα χαλιά, για να κατακτήσετε τους στόχους σας και να έχετε πια μόνιμα κοντά σας, τον άνθρωπο που ποθεί η καρδιά σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχετε σοβαρές προτάσεις για επικοινωνίες, συνάντηση και ώριμη συζήτηση. Είναι λοιπόν η ευκαιρία σας, για να πετύχετε τον στόχο σας.

Αιγόκερως: Ο ΣΚΥΛΟΣ

Πιθανόν αυτό το διάστημα… να έχετε πολλές εντάσεις και λεκτικούς καυγάδες με τον άνθρωπο σας. Ότι λοιπόν και να φταίει, μην το συνεχίζετε, θα ραγίσει το γυαλί…! Μιλήστε ευθέως και θέστε στον άλλον το πρόβλημα σας. Αγάπη υπάρχει, άρα θα έρθουν και οι λύσεις. Για αρχή παραμερίστε… τις τρίτες καταστάσεις. Οικονομικά θα έχετε μεγάλη και σταθερή άνοδο πλέον.

Υδροχόος: Η ΚΑΜΗΛΑ

Ίσως κάποια πράματα που έρχονται … από την μεριά του ανθρώπου σας, την δύσκολη και περίεργη συμπεριφορά του, να μην τα καταλαβαίνετε και να πληγώνεστε με το παραμικρό. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας. Μιλήστε και ειδικά αν βρίσκεστε μέσα σε μια φρέσκια σχέση, ο χρόνος θα σας βοηθήσει, να οικειοποιηθείτε και να έρθετε πιο κοντά. Μεγάλες επιτυχίες θα έχετε στα επαγγελματικά σας.

Ιχθείς: ΑΡΑΛ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Εσάς σας θέλουν όλοι, παλιοί και νέοι. Αυτό σας δίνει μια μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας και όλα όσα τελικά θέλετε να καταφέρετε. Εσείς ξέρετε τι και ποιον μπορείτε να έχετε στο πλάι σας, άρα φροντίστε αυτήν την φορά … να κάνετε και την σωστή ερωτική επιλογή. Χρήματα από τύχη- περιουσία σας έρχονται.