Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας για το πρώτο 10ήμερο Δεκεμβρίου:

Κριός: ΜΙΝΤΑ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Οι σκέψεις και οι κινήσεις του συντρόφου σας θα σας εκπλήξουν. Μπορεί όλον αυτόν τον καιρό να τον βλέπατε χαμένο και ολιγομίλητο, αλλά ήταν μόνο για να πάρει τις καταλυτικές του αποφάσεις… για εσάς και την κοινή σας πορεία.

Ταύρος: ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Οι εξηγήσεις και οι επικοινωνίες, που θα σας έρθουν από μια γνωριμία, που σας γοητεύει αλλά και ταυτόχρονα σας προβληματίζει, σίγουρα θα σας ανάψει το πράσινο φως, για να ξεκινήσετε κάτι ποιοτικό και με σταθερές βάσεις.

Δίδυμοι: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Είστε οι απόλυτα ευνοημένοι της εποχής. Αυτό θα σας έρθει υπό την μορφή ενός νέου και καταλυτικού έρωτα, σε εσάς τους αδέσμευτους. Υπό οικονομική άνεση και επέκταση, στους προσπαθούντες για σταθερότητα. Αλλά μέσα από πράξεις αγάπης, για τους εν σχέση.

 

Καρκίνος: Ο ΗΛΙΟΣ

Έχετε να δείτε και να ακούσετε πολλά, αυτήν την περίοδο από τον άνθρωπο σας, που πραγματικά έχει πολλά μέτωπα που καλείτε, να αντιμετωπίσει. Εσείς από την δική σας πλευρά, υποστηρίξτε τον με τον τρόπο σας, Φάση είναι και θα την ξεπεράσετε.

Λέων: ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Είσαστε μέσα στον κόσμο αυτήν την εποχή και το μόνο που ζητάτε είναι να βρείτε και κάποιο άτομο, που να είναι κοντά στις δικές σας αισθηματικές προδιαγραφές. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο…άμεσα θα έχετε νέο – κεραυνοβόλο έρωτα.

Παρθένος: Η ΑΛΕΠΟΥ

Ανήκετε στα πιο ειλικρινά και αγαπημένα ζώδια, αλλά που κατά καιρούς έχουν ατυχίες στα ερωτικά τους ζητήματα. Αυτό που θα έχετε να αντιμετωπίσετε μέσα στις επόμενες ημέρες, είναι κάποιον από το πρόσφατο παρελθόν σας, που ζητά επανένωση.

Ζυγός: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Ένα φλογερό πάθος, σας έρχεται από μια ερωτοφιλία ή μια συγκαλυμμένη εργασιακή – κοινωνική σχέση. Πιθανόν και να το έχετε καταλάβει εδώ και καιρό, αλλά σίγουρα στο τώρα θα έχετε και τις πρακτικές αποδείξεις – προτάσεις – εξομολογήσεις.

Σκορπιός: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Είσαστε βιαστικοί, στο να πάρετε το αποτέλεσμα…και τις απαντήσεις που θέλετε από τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που τον πιέζει και κάποιες φορές, ίσως και να σας κάνει να τσακώνεστε. Κάντε ένα βήμα πίσω και αφήστε τον, να σας πλησιάσει όταν θα είναι έτοιμος.

Τοξότης: ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Υπάρχουν πολλά κενά και εντάσεις μέσα στην παρούσα αισθηματική σας σχέση, που δείχνουν ότι κάτι πάλι…δεν πάει καλά. Μέσα στις επόμενες ημέρες, ο άνθρωπος σας θα ξεκινήσει μια κουβέντα, που θα παραθέσει προβλήματα και λύσεις. Κάντε κάτι ανάλογο.

 

Αιγόκερως: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Αδειάστε το μυαλό και την καρδιά σας, από τα λόγια και τις εικόνες, από μια παλιά σας ερωτική ιστορία, που σίγουρα σας έχουν σταματήσει, από όλα αυτά που θέλετε να κάνετε στο τώρα. Σίγουρα θα έρθετε σε καλύτερη οικονομική κατάσταση…και αυτό θα βοηθήσει και την ψυχολογία σας.

Υδροχόος: ΤΟ ΧΕΣΣΕ – ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Ανήκετε στους ευνοημένους, αυτής της εποχής, που θα σας έρθουν εκπλήξεις όλων των ειδών. Εσείς οι χωρισμένοι μην κάνετε κάτι παρορμητικό, για τον πρώην σύντροφο σας. Σίγουρα θα σας έρθει από μόνος τους, με απολογίες και προτάσεις για κάτι καλύτερο.

Ιχθείς: ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Ότι και να ζητήσετε από το σύμπαν αυτήν την εποχή, θα σας αποδοθεί. Από όλα αυτά που έχετε ζήσει, μέσα σε σχέσεις και έρωτες, πια ξέρετε τι να κρατήσετε και τι να προσπεράσετε. Δύο διαφορετικές καταστάσεις, σας φανερώνονται και ζητούν την καρδιά σας. Προσοχή στις αποφάσεις.