Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας για όλα τα ζώδια:

Κριός: ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ
Ο λόγος σας, έχει βαρύτητα… και αυτό είναι το στίγμα που έχετε πάνω στην καρδιά του ανθρώπου σας. Μην εκπλαγείτε αν μέσα στον νέο μήνα, σας γίνουν προτάσεις, που θα σας μιλούν για επισημότητες και δεσμεύσεις. Το χρήμα που ζητάτε έρχεται …και σας ανοίγει δρόμους και ευκαιρίες.

Ταύρος: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ
Είναι μια περίοδος που θα δείτε την καθημερινότητα σας, να αλλάζει προς το καλύτερο και με τον τρόπο που έχετε επιλέξει εσείς. Ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, θα σας πλησιάσει επικοινωνιακά περισσότερο, αλλά και κάποια καλή είδηση θα σας…. δώσει χρήμα.

Δίδυμοι: ΤΑ ΑΣΤΡΑ
Σίγουρα σας έχουν γίνει πολλές αποκαλύψεις αυτό το χρονικό διάστημα, που μάλλον σας έχουν εκπλήξει, με πολλούς τρόπους. Μην πτοείστε, οι αποδείξεις και οι πληροφορίες για καταστάσεις και προσωπικότητες, θα σας έρθουν. Οι αποφάσεις δικές σας.

Καρκίνος: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ
Μην χάνετε χρόνο και αισθήματα για να πείσετε κάποιους … για τις καλές και τις αγαθές σας προθέσεις. Αυτοί που σας αγαπούν πραγματικά, ξέρουν τις πρέπει να κάνουν. Όλα τα άλλα απλά ξεχάστε τα. Οικονομικές εξελίξεις είναι στα προσεχώς.

Λέων: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ
Οι μέρες που έρχονται, έχουν πολλά νέα πρόσωπα που θα σας ανανεώσουν, και ίσως και κάποιοι του ζωδίου, να βρουν τον μοιραίο τους έρωτα. Μια μερίδα, πιθανόν και να έχει ακούσματα, από το παρελθόν που θα ζητά ευκαιρίες για συζήτηση… και επανασύνδεση.

Παρθένος: ΝΤΑΡΕ – Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ
Είσαστε σε μια κατάσταση, που πρέπει μέσα σε αυτό το διάστημα, να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέση σας…. και χωρίς άλλες εντάσεις και περιττούς συναισθηματισμούς. Κάποιοι που είναι μόνοι τους, θα δουν μια ερωτοφιλία… να ανθίζει.

Ζυγός: ΤΟ ΒΟΥΝΟ
Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε, για πολύ ακόμη τον άνθρωπος σας και τις δικές του καταστάσεις να λυθούν. Μέσα στο πρώτο 10ήμερο του μήνα, θα έχετε νέα που θα οδηγήσουν την αισθηματική σας σχέση, στο επόμενο επίπεδο… επιτέλους.

Σκορπιός: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ
Μάλλον κάπου έχετε μπλεχτεί με τα πρόσωπα και τις πολλές καταστάσεις, τις οποίες άθελα σας έχετε συναναστραφεί. Τώρα που ξέρε τι θέλετε, απομακρυνθείτε από όλα τα υπόλοιπα. Οικονομικές ευκολίες, σας φτιάχνουν την διάθεση.

Τοξότης: ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
Μακριά από εσάς, και στο παρασκήνιο συντελούνται, καταστάσεις και γεγονότα, που θα σας φανερωθούν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Τουλάχιστον θα ξέρετε με ποιους έχετε να κάνετε και τις αληθινές τους προθέσεις.

Αιγόκερως: ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
Μην ασχολείστε και μην χάνετε τον δρόμο σας, επειδή κάποιος έχει μπει στην καθημερινότητα σας, αυτό το χρονικό διάστημα. Είσαστε τόσο ταλαιπωρημένοι που αυτά που σας λένε τα κοινά, ούτε καν τα λαμβάνετε υπόψιν σας.

Υδροχόος: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ
Αυτά που λέτε και κάνετε, μάλλον κάποιον έχουν ενοχλήσει και σε υπερβολικό βαθμό. Θα σας έρθουν κάποια παράπονα, παλιά και καινούργια, που θα σας υποδηλώνουν χρονικά όρια και τελικές αποφάσεις. Μόνο για το καλό σας τελικά θα είναι αυτό.

Ιχθείς: Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ
Βιώνετε μια στρεσαρισμένη περίοδο που όλα πρέπει να μπουν σε μια τάξη, και να επαναπροσδιοριστούν. Αυτό είναι και μια κατάσταση, που μάλλον σας έχει κουράσει και στα αισθηματικά σας, που μάλλον πρέπει να πάρετε μόνιμες σημαντικές αποφάσεις.