Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας για όλα τα ζώδια:

Κριός: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ
Θα υπάρξουν θεματικές αλλαγές σε αυτές τις ημέρες, από την μεριά του ανθρώπου σας. Έχει σκεφτεί διεξοδικά αυτά… που του είχατε πει και στο τώρα θα σας τα προσφέρει στο πολλαπλάσιο.

Ταύρος: ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ
Μην χάνετε τα νεύρα και τον χρόνο σας, με άτομα που σας έχουν πληγώσει το προηγούμενο διάστημα. Η τωρινή τους καλή συμπεριφορά, ίσως και να είναι μια επιφανειακή – διπλωματική συμπεριφορά τελικά.

Δίδυμοι: Ο ΗΛΙΟΣ
Είσαστε ανάμεσα σε πολλά καλά συμβάντα, που πια σας δικαιώνουν περίτρανα για τις προσπάθειες σας … και σε κάθε τομέα της ζωής σας. Ένας νέος έρωτας σας πλησιάζει.

Καρκίνος: ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ
Ζητήστε με καλό τρόπο αυτά που επιθυμείτε, από τον άνθρωπο σας, και να είστε σίγουροι, ότι θα σας τα δώσει. Ακόμη και οι χωρισμένοι σύντροφοι, άμεσα θα βρεθούν και θα επανασυνδεθούν.

Λέων: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ
Δεν θα χρειαστεί να πιέσετε ή να παρακαλέσετε, για να βρείτε και πάλι τους καλούς σας ρυθμούς μέσα στην σχέση – γάμο σας. Ο σύντροφος σας, δεν θέλει να σας χάσει και θα κάνει ότι μπορεί για αυτό.

Παρθένος: ΓΚΑΜΧΑΤ- Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ
Μια σειρά από γεγονότα και καταστάσεις, αλλά και παλιές πληροφορίες θα πέσουν στα χέρια σας. Θα μιλούν και θα σα φωτίζουν το παρελθόν του ανθρώπου σας, που το αγνοούσατε πλήρως.

Ζυγός: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ
Οι ερωτικές εκπλήξεις θα σας έρθουν από εκεί που δεν το περιμένετε. Κάποιες ερωτοφιλίες – συνεργασίες, θα βγάλουν πια ένα πιο καθαρό και σοβαρό ύφος που θα σας προκαλέσει ευχάριστα.

Σκορπιός: ΤΑ ΑΝΘΗ
Μην κάθεστε να περιμένετε να λήξουν τα προβλήματα του ανθρώπου σας, με το παρελθόν. Εσείς από μόνοι σας, αυτά που έχετε μέσα στο κεφάλι σας, θα πρέπει να τα ολοκληρώσετε.

 

Τοξότης: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ
Είσαστε σε μια αναμονή σοβαρών εξελίξεων μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο 10ήμερο … όπου θα βρεθείτε με κάποιο πρώην ταίρι σας.

Αιγόκερως: ΒΑΑΛΙΝΤΕ – ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
Η συνέχεια και η επανένωση που ζητάτε, από τον πρώην σύντροφο σας, μπορεί να έρθει πιο γρήγορα, αν κάνετε ένα βήμα πίσω και τον αφήσετε να σκεφτεί πιο καθαρά τι θέλει …από εσάς.

Υδροχόος: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ
Θα έχετε νέα από έναν γνωστό σας, που θα μιλούν για μια τρίτη προσωπικότητα, που σας κοιτά με έρωτα κρυφό. Ίσως και να είστε στα πρόθυρα ενός προξενιού, που θα γίνει μεγάλη αγάπη.

Ιχθείς: ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
Όλα έχουν γίνει ένα κουβάρι μέσα στο μυαλό σας. Αυτό που έχει σημασία είναι να πάρετε τον χρόνο σας… και να φύγετε από τις άσχημες εμμονές του παρελθόντος σας.