Προβλέψεις με τη τράπουλα της Κατίνας

Το 2ο δεκαήμερο Ιουνίου φέρνει εκπλήξεις σε όλα τα ζώδια. Τυχερά λεφτά θα λύσουν προβλήματα και θα ανοίξουν τις πόρτες, που σε δεύτερο βαθμό, θα φέρουν και τους συντρόφους πιο κοντά.

Προβλέψεις για όλους:

Κριός: Η ΑΛΕΠΟΥ
Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πορεία, αυτήν την εποχή που επιθυμείτε να χαράξετε για την αισθηματική σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που θα το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας. Ίσως και να περιμένετε κάτι από αυτόν.

Ταύρος: ΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΕΒΕΝΙΝΟΣ
Οι σκέψεις κάποιου μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα σας κυκλώσουν και θα σας γίνουν προτάσεις που δύσκολα θα αρνηθείτε. Αυτό μπορεί και να έρθει, από μια παλιά σας ερωτική ιστορία, που για κάποιους λόγους, έμεινε μισή. Ανοίξτε να μάτια σας… προς όλες τις κατευθύνσεις.

Δίδυμοι: ΤΑ ΑΣΤΡΑ
Έχετε σηκώσει τα χέρια ψηλά. Όσο ήταν να κάνετε την προσπάθεια σας, την έχετε κάνει και τώρα απλά περιμένετε, να λάβετε απαντήσεις και α βιώσετε πράξεις από την άλλη πλευρά της σχέσης. Αν είστε μέσα σε μακροχρόνια σχέση, πιθανόν να λάβετε προτάσεις δέσμευσης.

Καρκίνος: ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
Έχετε κάνει τις εκτιμήσεις σας και μάλλον επιθυμείτε, να αλλάξετε τα σχέδια σας. Οι καινούργιες σχέσεις, έχουν πια αναδείξει τα όποια προβλήματα και δυσκολίες από την πλευρά των συντρόφων. Μην μείνετε και πάλι μέσα στην μετριότητα.

Λέων: ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ
Δεν έχετε και την καλύτερη πιθανή διάθεση, καθώς η σχέση που διατηρείτε δεν έχει πάρει την τροπή που ζητάτε. Αυτό όμως δεν είναι και κάτι που πρέπει να βαραίνει μόνο εσάς. Μέχρι να λήξει αυτός ο περίπλοκος μήνας του Ιουνίου, θα έχουν παρθεί οι αποφάσεις σας.

Παρθένος: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ
Θα βρεθείτε ανάμεσα σε σοβαρά διλήμματα, που συσχετίζονται με τον αισθηματικό σας τομέα. Είναι η πιο κατάλληλη εποχή, για να ανοίξτε τους σοβαρούς διαλόγους, με τον σύντροφο σας για να πάρετε τις αποφάσεις σας, Είστε αυτοί που το Καλοκαίρι …θα έχετε τις περισσότερες δεσμεύσεις.

Ζυγός: ΖΑΡΑ- ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ
Μπορεί αυτήν την εποχή πραγματικά να απολαμβάνετε, την μοναξιά και την ησυχία σας, αλλά το σύμπαν έχει άλλες βλέψεις για εσάς. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε πολλά καινούργια φλερτ, που θα σας βάλουν και πάλι στον μονόδρομο της αγάπης.

Σκορπιός: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ
Εσείς κάτι – κάποιον περιμένετε. Είσαστε σίγουροι, το λέει το ένστικτο σας, ότι αυτό το άτομο που σας άφησε, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα κάνει κάποιο σινιάλο – κάποια εμφάνιση, προς εσάς. Αυτό θα γίνει. Εσείς μόνο κρατήστε τα προσχήματα, και σίγουρα μην ενδώσετε με το …καλημέρα!

Τοξότης: ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ
Θα βρεθείτε άμεσα, και προ μεγάλων εκπλήξεων. Ο άνθρωπος σας, έχει πια καταφέρει και έχει απεγκλωβιστεί από τις καταστάσεις και τα άτομα, του παρελθόντος, και θέλει να σας κάνει προτάσεις, για το κοινό σας μέλλον. Οικονομικές εξελίξεις, θα σας ανοίξουν τους δρόμους!

Αιγόκερως: ΣΟΥΝΙΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ
Κάποια φιλία ή συνεργασία, έχει πάρει έναν πιο ρομαντικό χαρακτήρα. Αυτό θα το δείτε και στην πράξη. Υπάρχει κάποιος που κατά καιρούς σας έχει εκφράσει, την προσωπική τους προτίμηση, και το τώρα, θα σας κάνει και μια… ερωτική εξομολόγηση.

 

Υδροχόος: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ
Τα θέματα της οικογένειας και της εργασίας σας, έχουν προτεραιότητα σε εσάς. Σε αμέσως επόμενο βήμα θα θέσετε και την ερωτική σας ζωή, μαζί με τις προτάσεις σας, μπροστά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Το Καλοκαίρι, θα είναι καλό και θα σας φτιάξει την καθημερινότητα.

Ιχθείς: ΠΑΡΣΑΝΤΡΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ
Το μήνυμα σας το έχετε περάσει στον άνθρωπο… που σας ενδιαφέρει. Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα δείτε και τις θετικές του αντιδράσεις. Είστε τα ζώδια, που αυτό το ιδιαίτερο Καλοκαίρι, θα οδηγήσετε την ζωή σας, εκεί που πάντα ονειρευόσασταν.