Πριγκίπισσα Marie-Chantal : «τα γυαλιά μου κρεμμύδι!!!» – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ –

Μια απόλυτα σύγχρονη πριγκίπισσα με high tech ευαισθησίες χαρακτηρίζουν την πριγκίπισσα της Ελλάδος και της Δανίας  Marie-Chantal.

 

Λάτρης των διαδικτυακών τόπων κοινωνικής δικτύωσης δεν μοιάζει σε τίποτε με τις old time πριγκίπισσες του χθες!  Η σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου φημίζεται για τις συχνές δημοσιεύσεις της στο Instagram, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τους θαυμαστές της.  

marie-16--a

 

 
Η Marie-Chantal απολαμβάνει  να ανεβάζει εικόνες  της οικογένειάς της, τους φίλους της, τα κατοικίδια ζώα, και  τις γιορτές που πραγματοποιούνται στο σπίτι της.

marie-9--a

Η γεννημένη στο Λονδίνο πριγκίπισσα δεν είναι μόνο γνωστή στη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, μαζί με τη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και την  πριγκίπισσα Mette-Marit της Νορβηγίας αλλά και στο Twitter. Η ίδια μάλιστα υποστηρίζει πως το κάνει για να δείξει την υποστήριξη για τις πρωτοβουλίες που προωθούν διάφορα ιδρύματα ανά τον κόσμο.

marie-15--a

Στον οnline λογαριασμό  της η Μαρί-Σαντάλ μιλά και για την διασκέδαση που προσφέρει με τον σύζυγό της πρίγκιπα Παύλο  στα πέντε παιδιά τους:  Την Μαρία Ολυμπία, 16, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, 14, τον Αχιλλέα Ανδρέα 12, τον Οδυσσέα Κίμωνα, 8 και  τον τεσσάρων ετών Αριστείδη Σταύρο.

marie-6--a

Μάλιστα ο τελευταίος έχει έναν μεγάλο αριθμό φωτογραφιών που  τον  παρουσιάζουν συχνά με τα κατοικίδια ζώα της οικογένειας ή αθλητικά ρούχα από την εταιρία  της μητέρας του.

marie-2--a

 Η πριγκίπισσα μάλιστα  για να αποδείξει  η οικογένεια της δεν διαφέρει από καμία άλλη οικογένεια έχει δημοσιεύσει ακόμα και μια φωτογραφία του νεαρού γιού της που  ρίχνει ένα ξέσπασμα για να αποφύγει να πάει στο σχολείο.

marie-20--a

Άλλες εκδηλώσεις που έχει ανεβάσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς η πριγκίπισσα της Ελλάδος και της Δανίας περιλαμβάνουν διακοπές σκι, γενέθλια, εθνικές γιορτές και ακόμη και ένα ταξίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες το περασμένο καλοκαίρι.

marie-21--amarie-8--amarie-18--a

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης χιονοθύελλας στο Λονδίνο η Marie-Chantal δεν θα μπορούσε να αντισταθεί λαμβάνοντας ένα στιγμιότυπο από τον κήπο της,  που μετατράπηκε  σε μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων, καθώς και μια φωτογραφία του νεαρού γιού της Αριστείδη που κρατά μια χιονόμπαλα.

marie-4--a

Η πριγκίπισσα, έχει πολύ δυνατή αίσθηση του χιούμορ και αυτό φαίνεται σε κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς.  Σε μια εικόνα δείχνει τη γλώσσα της και ταυτόχρονα κρατά ένα τεράστιο μπουκάλι πικάντικο καρύκευμα – σάλτσα ταμπάσκο. Ενώ σε μια άλλη εικόνα η πριγκίπισσα φαίνεται να φορά ένα  ζευγάρι γυαλιά και κρατώντας ένα μαχαίρι κουζίνας και ένα κρεμμύδι, έχει γράψει στη λεζάντα “τα γυαλιά μου, κρεμμύδι !!!!.”…Τέλος φόρμας

marie-16--a

Θόδωρος Στέφος