Πρεμιέρα με πολιτικά σχόλια και… γερμανικές σημαίες!

​Πρεμιέρα με πολιτικές δηλώσεις από την πίστα έκανε ο Νότης Σφακιανάκης, απαντώντας παράλληλα στη Δέσποινα Βανδή, που αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί του, μετά τις δηλώσεις του για τη «Χρυσή Αυγή».

Με παντελόνι παραλλαγής και χακί μπουφάν με την γερμανική σημαία εμφανίστηκε ο τραγουδιστής στην πίστα, λέγοντας για τη Δέσποινα Βανδή, πως:

«Είχαμε κάνει μια συμφωνία. Θα πρέπει να παρουσιάζει ο καθένας τα εθνικά του φρονήματα. Πιστοποιητικό φρονημάτων όπως έκαναν παλαιότερα δηλαδή, την εποχή του εμφυλίου και λίγο μετά. Να δείχνουμε το φρόνημά μας, ώστε να μας εγκρίνουν, αν είμαστε νομιμόφρονες. Εθνικόφρονες δηλαδή».

Όι κάμερες περίμεναν για προγραμματισμένες δηλώσεις, όμως οι συνεργάτες του Νotis ανακοίνωσαν τελευταία στιγμή, πως ο τραγουδιστής δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση:

«Θα σας παρακαλούσα πάρα πολύ, σύντομα που θα γίνουν εκλογές, να δώσετε το παρόν βροντερά και να διώξετε τους τυράννους. Τους ανθρώπους που τυραννικά κυβερνούν, ούτως ώστε κάποια στιγμή οι επόμενοι που θα έρθουν, να καταλάβουν ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για εκείνους» είπε δια της πίστας.