Πρίγκιπας Harry και Meghan, μετακομίζουν στο Λος Άντζελες;

Το πριγκηπικό ζεύγος, Harry και Meghan Markle, η αλλιώς οι Sussex Royals, έχουν κουραστεί να κρύβονται από τους  paparazzi και σκέφτονται πολύ σοβαρά να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες.

Ο πρίγκηπας με τη σύζυγό του βρίσκονται στη νήσο Vancouver, μετά τη φυγή τους από το Ηνωμένο Βασίλειο και οι φήμες τους θέλουν να μετακομίζουν στο Λος Άντζελες – τουλάχιστον για το καλοκαίρι.

Αφήνοντας στην άκρη για λίγο το γεγονός ότι η Καλιφόρνια αποτελεί «γκέτο» των φωτογράφων, η Meghan είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής, όπου διέμενε μέχρι να χρειαστεί να μεταφερθεί στο Τορόντο λόγω των γυρισμάτων της σειράς Suits. Θυμίζουμε ότι και προ Megxit, υπήρχαν μαρτυρίες που ήθελαν τη Meghan να επιθυμεί διακαώς ένα σπίτι στην περιοχή, αφού λατρεύει τον τρόπο ζωής και την ιδιωτικότητα που μπορεί να της παρέχει σε βάθος χρόνου.

Μάλιστα, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι οι χριστουγεννιάτικες διακοπές τους θα είχαν άρωμα L.A. διότι εκεί μένει η γιαγιά του Archie, Doria Ragland, ωστόσο το ζεύγος επέλεξε εν τέλει τον Καναδά.

Αν όντως πάντως, επιλέξουν για το καλοκαίρι τους να κινηθούν δυτικά των Η.Π.Α, αυτό σημαίνει πως το Frogmore Cottage στο Λονδίνο θα κάνει αρκετό καιρό να τους ξαναδεί.

Σύμφωνα με την πηγή του E!News που θέλει τους «δύο αποστάτες» να γλυκοκοιτάζουν την περιοχή, το σπίτι που ψάχνει η Meghan πρέπει να παρέχει τη δυνατότητα να φιλοξενούν φίλους τους, αλλά και να πραγματοποιούν επαγγελματικά meetings.

Σίγουρα, σε περίπτωση που η Meghan έχει βλέψεις να επιστρέψει δριμύτερη στην υποκριτική, το Λος Άντζελες είναι το ιδανικό μέρος για να επαναδραστηριοποιηθεί.

Κατά το Us Weekly στο μεταξύ, έχει ήδη βολιδοσκοπήσει το ενδεχόμενο να προσλάβει ατζέντη ή μάνατζερ για να τη βοηθήσει σε μελλοντικά επαγγελματικά βήματα…

Όσο για τον Ted Sarantos του Netflix, αυτός έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον να συνεργαστεί με το ζεύγος στο μέλλον, οπότε, περιμένουμε εξελίξεις…